Телеканал СТБ запустив кулінарний портал Smachno.ua

22 Травня 2008
29992
22 Травня 2008
15:39

Телеканал СТБ запустив кулінарний портал Smachno.ua

29992
Телеканал СТБ запустив кулінарний портал Smachno.ua

В рамках нового напряму бізнесу – інтернет-проектів – телеканал СТБ запустив мережевий портал під назвою «Смачно. Перший кулінарний». Про це повідомила сьогодні прес-служба каналу.

 

Як говориться у повідомленні, «Смачно» – це «перша в Україні універсальна інтернет-енциклопедія по кулінарії, з професійними фотографіями, кулінарними он-лайн консультаціями шеф-кухарів найбільших ресторанів і інших визнаних експертів кухні і кулінарною критикою». Портал містить рубрики «Зоряна дієта» і «Зоряний рецепт», котрі торкаються «кулінарних секретів» знаменитостей, сервіс блоґів та універсальний кулінарний словник.

 

За задумом, окремим напрямком проекту має стати ілюстрований гід по кафе, барам і ресторанам Києва і всіх великих міст України.

 

Як повідомляється, до кінця року, крім «Першого кулінарного», СТБ готує стартапи ще декількох онлайн-проектів різної тематики.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29992
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Надія
743 дн. тому
А мені подобається цей портал, а також однойменний сайт smachnotut.com-Смачні кулінарні рецепти на кожен день. І там, і там завжди заходиться щось смачненьке і під настрій. Дякую СТБ за цікаві проекти
Baster
5881 дн. тому
Ребята! Я же предупреждал неоднократно, а вы не вняли... На СТБ бушует эпидемия дремучей безграмотности, теперь и вы инфицированны! «Зоряна дієта» і «Зоряний рецепт» - может все-таки "Зiрковi", "по кулінарії" - может "з кулінарії". Даже не хочется перечислять все ошибки. Кстати, интересно, а каким местом они "торкаються"?
5881 дн. тому
Душевный портальчик. Молодцы СТБ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду