«Поверхность» уточнила формат співпраці із Савіком Шустером

20 Травня 2008
10392
20 Травня 2008
16:32

«Поверхность» уточнила формат співпраці із Савіком Шустером

10392
«Поверхность» уточнила формат співпраці із Савіком Шустером
Компанія «Поверхность» готує спецпроект, присвячений Чемпіонату Європи з футболу, який розпочнеться 7-го і триватиме до 25 червня 2008 року.
 
«В нас буде студія в Україні, а наші знімальні групи працюватимуть в Австрії та Швейцарії. До студії ми запрошуватимемо гостей та експертів. Ефір розпочинатиметься за півтори години до матчу, в ефірі триватиме обговорення та демонструватимуться сюжети про атмосферу довкола чемпіонату, які переганятимуться звідтам. Експертне обговорення у студії відбуватиметься також у перервах між матчами та протягом години після матчів. Подібні елементи глядач бачив у програмі “Третій тайм”, проте ми зробимо акцент на експертній складовій, запрошуючи у студію експертів – все-таки ми спеціалізований спортивний канал», – розповіла «Детектор медіа» Марія Лисенко, генеральний директор компанії «Поверхность».
 
Як уже повідомляла «ТК», співведучими у студії проекту будуть Савік Шустер та Олексій Андронов (НТВ, Москва).
 
Матчі Чемпіонату Європи транслюватимуться каналами «Спорт 1» та «Спорт 2» (оскільки матчів досить багато і частина з них ідуть паралельно) і, звісно, «Спорт HD», який є HD-версією каналу «Спорт 1». Як запевнив Віктор Самойленко, президент групи компаній «Поверхность», на час чемпіонату ці канали залишатимуть доступними для абонентів кабельних мереж.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10392
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5828 дн. тому
Скільки вже можна того сявика бачити, чи чути? Великих українців вже накрутив, і матчі вже поганив, тепер ЧЄ не зможемо нормально подивитись. Набридло!!
Vjhvjy
5828 дн. тому
А каких ты знаешь украинских комментаторов чтобы и язык был подвешен хорошо и предмет человек знал? Дерепа, Шарпанский, Гливинский, Щербачов, Мирошниченко? Это просто журналёры, НИЧЕГО не понимающие в происходящем на поле. Шустеру нужен рядом специалист, знающий всех в лицо, и всё будет тип-топ. Маслаченко+Шустер=лучший дуэт когда-либо работавший на футбольных трансляциях.
Глядач
5828 дн. тому
Нацрада за тиждень до початку ЧЄ прочухається, зробить зауваження "Поверхности", і знову почнеться вереск про утиски російської і нездатгності українців адекватно організувати показ ЧЄ :(((((((
Глядач
5828 дн. тому
Куди дивиться Нацрада?! Виходить,ми ПОВНІСТЮ будемо дивитись ЧЄ з російськими коментарями?! Якого фіга?! У нас що, крім Шустера, немає коментаторів чи фахівців від футболу?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду