Супутниковий музичний канал Smash!TV готує два власні проекти та планує з осені розпочати переговори щодо продажу реклами

14 Травня 2008
5788
14 Травня 2008
13:23

Супутниковий музичний канал Smash!TV готує два власні проекти та планує з осені розпочати переговори щодо продажу реклами

5788
Супутниковий музичний канал Smash!TV готує два власні проекти та планує з осені розпочати переговори щодо продажу реклами
Супутниковий музичний канал Smash! TV з осені цього року планує розпочати переговори щодо продажу реклами. Про це «ТК» повідомив Олексій Розенков, керівник телекомпанії, під час Днів кабельного телебачення України в Гаспрі (Крим). На сьогодні Smash! TV виходить без реклами. «За нашим планом, перший рік передбачався на розвиток каналу. На сьогодні телебачення для нас – новий бізнес, оскільки раніше ми представляли права компанії Universal/UkrainianRecords. Щодо телеканалу нашим партнером є голландська телекомпанія. Тому поки ми виходимо без реклами і прагнемо віднайти свою ключову аудиторію», – пояснив пан Розенков.
 
За його словами, на сьогодні канал є затратним проектом і сума інвестицій становить «сотні тисяч євро». Як розповів «ТК» пан Розенков, поки канал не визначився з тим, як продаватиме рекламу – самостійно чи через сейлз-хаус: «На сьогодні в нас є пропозиції від великих сейлз-хаусів, зокрема ми зустрічалися з “Інтер-рекламою” та “Сферою-ТВ”. Однак точно ми ще не вирішили, чи співпрацюватимемо з цими компаніями, оскільки в нас є плани щодо створення власного нового сейлз-хаусу. Але ці плани ми почнемо обговорювати восени цього року».
 
Також Олексій Розенков розповів про розробку перших двох пілотних проектів власного виробництва Smash! TV. За його словами, незабаром на каналі стартує програма Smash! Life, що складатиметься із сюжетів про активний відпочинок молоді: альпінізм, сноубординг тощо. Хронометраж програми – близько 3-5 хвилин, вона перериватиме музичні блоки. Інший проект, запущений у пілотне виробництво, присвячений комп’ютерним іграм. Це буде 15-хвилинна програма. Інтерактивні проекти для каналу виробляє голландська компанія Fruit Lunge, яка займалася також дизайном Smash! TV та М1.
 
Із березня Smash! TV розпочав мовлення в тестовому режимі в кабелі (з осені минулого року канал виходить із супутника). На сьогодні мовник уклав угоди щодо тестової трансляції з «Волею-кабель», «Київтелерадіосервіс», «Укртелебуд», «Місто-ТВ» та Maximum TV. Також низку угод підписано з кабельними операторами Вінниці, Харкова, Севастополя, Сімферополя, Чернівців, Одеси та Львова. «Як показала співпраця з кабельними операторами, не в усіх є хороше цифрове обладнання. Переважно всі канали працюють в аналозі. Тому ми плануємо купувати кабельникам цифрове обладнання, для того, щоб вони могли якісно доносити наш сигнал до споживачів», – повідомив Олексій Розенков.
 
Також керівник телекомпанії розповів, що Smash! TV уклав угоду з GFK щодо вимірювання. Однак поки, за його словами, дослідницька компанія вимірює лише аналогове телебачення, а канал виходить у цифрі. І лише з цього року GFK має розпочати встановлення панелі з цифрового вимірювання.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5788
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
M3
5851 дн. тому
Предлагаю украинским представительствам Comp Music\ EMI и Sony Music \BMG также запустить свои телеканалы и по аналогии до тошноты затирать свой собственный видеокаталог!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду