З 15 по 18 травня пройде 53-й Варшавський міжнародний книжковий ярмарок

13 Травня 2008
10951
13 Травня 2008
17:35

З 15 по 18 травня пройде 53-й Варшавський міжнародний книжковий ярмарок

10951
З 15 по 18 травня пройде 53-й Варшавський міжнародний книжковий ярмарок

З 15 по 18 травня 2008 р. проходитиме 53-й Варшавський міжнародний книжковий ярмарок. У ньому традиційно братимуть участь українські видавництва та видавничі організації за підтримки Державного комітету телебачення та радіомовлення України.

 

Як повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо, Україна на 53-у Варшавському міжнародному книжковому ярмарку буде представлена єдиним Національним стендом, на якому експонуватиметься понад тисяча книг близько 100 видавництв і видавничих організацій різних форм власності. Серед них: «Веселка», «Етнос», «Освіта», «Мистецтво», «Каменяр», «Техніка», «Музична Україна», «Грані-Т», «Ґенеза», «Знання», «Ранок», «Кальварія», «Перун», «Балтія-Друк», «А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га», «Деснянська правда», «Фоліо», «Грамота» та інші.

 

За задумом, ярмарок має стати для українських видавців місцем зустрічі з колегами, а також відомими письменниками, літературними критиками, мистецтвознавцями, ілюстраторами країн Східної і Західної Європи.

 

Також українська сторона планує провести на міжнародному ярмарку книги у Варшаві презентації унікальних за змістом та художнім оформленням видань для дітей, словників, мистецьких альбомів, енциклопедій, а також книг з творами сучасних українських поетів, прозаїків, драматургів. Ці заходи в основному проходитимуть 16 травня – в ярмарковий День української книги.

 

Протягом усіх днів роботи виставки заплановані прес-конференції, презентації, автограф-сесії, «круглі столи», мистецькі акції тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду