Показники фільмів про «Великих українців» зросли

8 Травня 2008
11276
8 Травня 2008
12:40

Показники фільмів про «Великих українців» зросли

11276
Показники фільмів про «Великих українців» зросли
Середня частка документальних фільмів виробництва компанії «07 продакшн» із циклу «Великі українці» на «Інтері», присвячених Богдану Хмельницькому (6 травня) та В’ячеславу Чорноволу (7 травня) становила 12,71% (аудиторія 18+, GFK, загальнонаціональна панель). Цей показник вищий за середню частку трансляцій минулого тижня, яка становила 8,25%.
 
6 травня фільм про Богдана Хмельницького (ведучий Дмитро Корчинський) мав рейтинг 3,44%, частку 12,65%. При цьому більшою увагою стрічка користувалась у містах із населенням більше 50 тисяч – 14,06%, тоді як за містами 50- частка становила 11,51%.
 
7 травня стрічка про В’ячеслава Чорновола (ведучий Тарас Чорновіл) мала трохи вищі показники – рейтинг 3,50%, частку 12,78%. На відміну від попередньої трансляції фільм більше зацікавив мешканців маленьких містечок і сіл (50-) – 13,6%, тимчасом як частка стрічки у містах 50+ частка становила 11,7%.
 
Першість серед фільмів про «великих» продовжує зберігати стрічка Вахтанга Кіпіані про Степана Бандеру, яка 16 квітня мала рейтинг 4,99% і частку 19,68%. А найнижчі показники були 30 квітня у стрічки Святослава Вакарчука про Івана Франка – рейтинг 2,06%, частку 6,70%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11276
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Інна
5837 дн. тому
Майже всі фільми сумнівної якості. Але перевершив усіх відомий режисер Віктюк, який разом з Роговцевою зробили фільм не про велику Українку, про слабку хвору на цистіт жінку, яка нічого країні не залишила, окрім скарг на свій цистіт. Саме про цистіт і був фільм. Ганьба авторам такого примітивного фільму. Може, Віктюк не знає, то розкажіть, що Леся спалила свій архів, зокрема листи, написані до неї, щоб ніяка холера не порпалася своїми брудними рукми в її особистому житті. Але ці двоє таки знайшли, про що розказати світу: про цистіт і про те, що одруження Лесі з Квіткою було з жалості одне до одного. Яка бридка брехня і підтасовка фактів. Невже не можна було, хоча б відвідати музей Лесі Українки: байдуже, чи в Києві, чи в Ялті, щоб хоч трохи дізнатися про про життя і творчість цієї великої української мисткині, громадського діяча, коханої і люблячої дружини. Рівень фільмів про великих українців красномовно свідчить про рівень каналу, організаторів і авторів проекту.
5838 дн. тому
идиоты! других слов нет. подарил свой теленвизор пенсионерам. пусть смотрят рекламу и подобные шедевры в виде бандеромании,стецькомании,и мельникомании. я лучше в нете потусуюсь. а кипиани пусть снимет фильм про шеварнадзе, иоселиани, и саакашвили. авось угадает
Глиадатч
5838 дн. тому
Читатдь - интересна, многабукаф.
ГДЛИАДАТЧу
5839 дн. тому
тогда зачем читаете?
Гдлиадатч
5839 дн. тому
ни сматру - ниинтиресна
Вперед, Україно!
5839 дн. тому
Всі патріотичні голоси - ЗА БАНДЕРУ! Герою віддати шану землі, за яку він загинув!
інна
5839 дн. тому
все, сьогодні голосую за чорновола. він має бути вище!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду