«Вечірній Київ» не спростовуватиме інформацію про знайомство Віталія Кличка з кримінальним авторитетом

7 Травня 2008
25664
7 Травня 2008
15:55

«Вечірній Київ» не спростовуватиме інформацію про знайомство Віталія Кличка з кримінальним авторитетом

25664
«Вечірній Київ» не спростовуватиме інформацію про знайомство Віталія Кличка з кримінальним авторитетом
Газета «Вечірній Київ» не виконуватиме рішення Шевченківського районного суду за позовом кандидата на посаду мера Києва Віталія Кличка, яким її зобов’язали спростувати опубліковану у номері за 24 жовтня 2007 року інформацію про знайомство позивача з кримінальним авторитетом Віктором Рибалком.
 
Як повідомив «Детектор медіа» прес-секретар умовного Київського медіахолдингу Дмитро Козонак, на судове засідання 30 квітня представники редакції запрошені не були. Рішення суду редакція отримала 7 травня. За словами Дмитра Козонака, на попередньому слуханні суд відмовився викликати в якості третьої особи Сергія Фролова, який був джерелом поширеної інформації. Зараз редакція, яка вважає, що суд не врахував її позицію, готує апеляцію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25664
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5827 дн. тому
Коллаж ребята большое дело! А все СМИ гуманоида продажные
тундра
5834 дн. тому
а що тут спростовувати? в інтернеті давно є фотографії, де клички сфоткані з мафіозі на фоні нью-йорка. нічого нового ВК не сказав
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду