Віталій Кличко виграв суд у «Вечірнього Києва»

6 Травня 2008
17424
6 Травня 2008
17:09

Віталій Кличко виграв суд у «Вечірнього Києва»

17424
Віталій Кличко виграв суд у «Вечірнього Києва»
Шевченківський районний суд міста Києва на судовому засіданні за позовом Віталія Кличка до газети «Вечірній Київ», яке відбулося 30 квітня 2008 року, визнав дії видання неправомірними, такими, що ганьблять честь, гідність і ділову репутацію позивача. Про це повідомив «Детектор медіа» адвокат Віталія Кличка Валерій Карпунцов. «Це перше результативне засідання щодо трьох позовів до цієї газети, – розповів Валерій. – Воно стосувалося публікації, в якій Віталія Кличка підозрюють у кримінальному минулому. Відповідачі робили все можливе, щоб затягнути розгляд питання. Спочатку просили залучити третю сторону, потім третя сторона не з’являлася на засідання і т. д. В результаті судове засідання декілька разів відкладалося. Але врешті-решт суд виніс рішення». За словами адвоката, 6 травня суд мав розглядати ще один позов Віталія Кличка до «Вечірки», але відповідачі знову не з’явилися, і судове засідання було перенесено.
 
Виконувач обов’язків головного редактора «Вечірнього Києва» Роман Костриця зауважив «ТК», що про рішення суду дізнався із повідомлень прес-служби Віталія Кличка. «Ми на суді не були, про судове засідання нам ніхто не повідомляв. Автор публікації, яка стала предметом розгляду в суді, – Олексій Петровський, зараз перебуває в лікарні, у нас є відповідні медичні довідки. Рішення суду ми не бачили», – сказав Роман Костриця. Він також зазначив, що коли рішення суду буде у них на руках, вони негайно подадуть апеляцію щодо його неправомірності. І додав, що останнім часом судові засідання за позовами Кличка відбуваються ледь не щодня.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17424
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Владимир
5521 дн. тому
А можно о другом ..... Для моей семьи Кличко перестал быть интересен давно: политикой надо заниматься серьезно. Это тяжелая работа, постоянная учеба и всегда трудный выбор. Кличко для этого не способен. Это первая причина. Вторая, как бы, личная. Его окружение. Дело в следующем. Кратко суть. Несколько семей 1999 году ограбили через фирму - ассоциация "Оникс-Центр". Схема проста: собрали деньги на дешевые квартиры, затем закрыли фирму и долг оставили за уже не существующей фирмой. Директор ассоциация "Оникс-Центр" Компанеец В.А., но заместитель по экономике у него в ту пору был Андриевский Д.И. Гарантом для кредиторов выступал сотрудник милиции по фамилии Мячин А.В., который и рекомендовал своих партнеров-бизнесменов, как порядочных и деловых людей. Общая сумма похищенных в 1999г. денег превышает 100 000(сто тысяч долларов США). Для той поры громадные деньги. 09 октября 2001 года Генеральной прокуратурой было открыто уголовное дело в отношении Компанейца В.А. по признакам преступлений предусмотренных ст. 190 ч.4, ст. 364 ч.2 УК Украины в ред. 2001г. Уголовное дело возвращено на очередное доследование, после которых , по заказу, изымаются улики против преступников. Ограбленными оказались незащищенные инвалиды, вдовы, одинокие матери, сироты. А мошенника защищают и депутаты, и прокуратура, и судьи ... Для всех нас стало неожиданностью, что рядом с В. Кличко вдруг появились тот же Андриевский Д.И. со сворой родственников Мячина А.В. в ролях помощников уже депутата Андриевского Д.И. Для милиционера Мячина и его своры поле меркантильной деятельности без ограничений. И учитывая, и окружение В. Кличко, для избирателей он и не интересен, и не нужен..
Киевлянин
5834 дн. тому
Знаем мы этих КАСТРИЦ. Они умышленно не получают заказные письма из судов. А потом ай-я-яй, ничего не знали! Главная цель достигнута - ох какой же этот Кличко, по судам всех затаскал. Роман,неужели думаете киевляне этому верят?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду