Найбільший індійський телеканал Zee TV запускає російську версію

18 Квітня 2008
25644
18 Квітня 2008
13:00

Найбільший індійський телеканал Zee TV запускає російську версію

25644
Найбільший індійський телеканал Zee TV запускає російську версію
Найбільший індійський телеканал Zee TV до кінця 2008 року має намір розпочати мовлення російською мовою, повідомляє Lenta.Ru. Керівництво каналу вже прийняло рішення про те, що у грудні буде відкрито представництво каналу в Росії. Інвестиції в цей проект у перший рік роботи становитимуть 7 мільйонів доларів США.
 
За словами представника Zee TV у Росії Сураба Шома, незабаром канал має отримати ліцензію на мовлення цілодобового Zee TV Russia. Індійська сторона веде переговори з концерном «Система Мас-Медіа» про включення каналу в пакет оператора «Космос-ТВ». На платформі «Космос-ТВ» уже мовить Zee TV мовою гінді, який має близько 2 тисячі передплатників у Росії.
 
Zee TV Russia демонструватиме індійські фільми та програми про Індію російською мовою, які вироблятимуть на власній студії Zee TV у Боллівуді.
 
З 2006 року холдинг «Ред Медіа» запустив у Росії телеканал «Индия ТВ», який також демонструє індійське кіно та програми про життя цієї країни. Zee TV, що працює в Індії з 1992 року, належить компанії Zee Entertainment Enterprises (ZEE), яка володіє ще 14 тематичними телеканалами, продакшн-компанією Zee Telefilms та рекординговою компанією Zee record.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду