З 26 квітня на «Сіті» стартує програма для футбольних уболівальників «Фан-хвиля 2012»

17 Квітня 2008
20661
17 Квітня 2008
10:27

З 26 квітня на «Сіті» стартує програма для футбольних уболівальників «Фан-хвиля 2012»

20661
З 26 квітня на «Сіті» стартує програма для футбольних уболівальників «Фан-хвиля 2012»
26 квітня у вечірньому праймі телеканалу «Сіті» стартує розважальний проект «Фан-хвиля 2012». 25-хвилинна розважальна програма виходитиме щосуботи із повтором уранці в неділю.
 
Вестиме «Фан-хвилю» Микола Грицюк. Над створенням програми також працюють оператор Олександр Запорощенко, режисер Олексій Даруга та арт-директор каналу «Сіті» Ірина Карпова.
 
«Це програма для вболівальників, про вболівальників і створена вболівальниками», - характеризує проект автор і головний редактор проекту Валерій Шершень, відомий за циклом телепрограм для вболівальників «12 гравець» на ICTV, «Наш футбол» на Першому національному і «Арсенальна» на ТРК «Київ». За його словами, програма орієнтована на глядачів віком 14-35 років. У програмі розповідатимуть про життя футбольних фанатів, а також аналізуватимуть проблеми, пов’язані з цим рухом – наприклад, стосунки фанів із міліцією. Програма створюється за сприяння громадських організацій «Фан-клуб ФК Динамо» та «Молодіжний футбольний союз», які надають консультативну та організаційну допомогу.
 
Творці програми наголошують на відмінності проекту від класичних футбольних оглядів, адже він буде побудований у стилі «екшн» і фокусуватиметься на житті вболівальників, а не спортсменів. «Ми можемо стверджувати, що в нас уже є глядач, і якщо взяти статистику відвідування матчів на стадіонах за участю збірної України та столичних клубів «Динамо», «Арсенал», «Оболонь», «Княжа» і ЦСКА, можна виміряти навіть кількість нашої аудиторії. Тепер для нас головне – виправдати їхні сподівання та завоювати нові симпатії», - каже генпродюсер каналу Ольга Рудніченко. Вона сподівається, що програма приверне увагу рекламодавців і вийде на рентабельність протягом 6 місяців.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду