Телеканал «Україна» повністю брендував поїзд київського метро (фото)

16 Квітня 2008
16005
16 Квітня 2008
14:19

Телеканал «Україна» повністю брендував поїзд київського метро (фото)

16005
Телеканал «Україна» повністю брендував поїзд київського метро (фото)

Телеканал «Україна» запустив брендований поїзд метро на підтримку шоу «Телезірка – Superзірка». Потяг Святошинсько-Броварської гілки київського метрополітену і зовні, і всередині повністю витриманий у фірмовому стилі нового шоу. Пасажири метро їздитимуть в оточенні зображень Анни Седокової, Андрія Малахова, Анатолія Журавльова, Олексія Маклакова і Наталії Могилевської. 

 
 
Як повідомила «ТК» співробітник прес-служби телеканалу «Україна» Наталія Бондаренко, це перший приклад повного брендування потягу метро. Раніше рекламодавці так декорували поїзди зовні, але не всередині.
 
За результатами дослідження компанії «Український медіа монітор» у 2007 році канали «Україна» та Новий посіли другу сходинку за витратами телеканалів на свою рекламу, поступившись лише «Інтеру». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16005
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крот
5855 дн. тому
И примитивные же! Хоть пойте, хоть войте, а работать с ними никто не хочет!
YaYa
5855 дн. тому
Вчора їхала в такому вагоні. Відчуття - препаскудне! Дякую за роз"яснення - тепер буда уважніше дивитису, КУДИ сідати!
Юзю
5855 дн. тому
Краще б прикрашали свій Донецьк. Їх в Кийові не дивилися й не будуть
otar
5855 дн. тому
Наші професійні читачі самі побачать різницю) А виносити в заголовок "макет" було б непоетично якось.
2324
5855 дн. тому
ну ну! Теликритика! Алё!!!! Где фото?????? Или "профессиональные" журналисты не видят разницы между фото и рисунком(макетом)???????
5855 дн. тому
наталья мОНилевская! ачуметь
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду