Кореспондент 5 каналу Андрій Жигулін став прес-секретарем Яценюка

16 Квітня 2008
24360
16 Квітня 2008
13:27

Кореспондент 5 каналу Андрій Жигулін став прес-секретарем Яценюка

24360
Кореспондент 5 каналу Андрій Жигулін став прес-секретарем Яценюка

Кореспондент 5 каналу Андрій Жигулін найближчим часом обійме посаду прес-секретаря Голови Верховної Ради України Арсенія Яценюка. Цю інформацію, яку поширив «Главред» із посиланням на власні джерела, підтвердили й джерела «ТК». 16 квітня Арсеній Яценюк представив Андрія Жигуліна як свого нового прес-секретаря під час брифінгу, що транслювався в ефірі парламентського телеканалу.

 

Вікторія Шведова, яка донедавна суміщала посади прес-секретаря Голови ВР та керівника прес-служби, за словами її заступника Ірини Кармелюк, надалі очолюватиме прес-службу парламенту.

 
Раніше пропозицію стати прес-секретарем Арсенія Яценюка отримував ведучий телеканалу ICTV Олексій Гнилуша, однак вирішив залишитись на телебаченні.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24360
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прокопчук
5861 дн. тому
Мої вітання :) Вдалий стрибок на кар"єрній драбині - перспективний шеф в Андрій, з чим ще раз вітаю. Ну і чекайте пане Андрій дзвінка із пропозицією взяти участь в програмі. Колишній колегам по 5-му гріх відмовляти :)
Сергій Зінченко
5861 дн. тому
Ось це мене завжди дивувало: як журналіст може переиворитися в помічника якогось владного посадовця? Як на мене, то це можливо тільки за однієї умови: щоб власні переконання співпадали з переконаннями того посадовця. Але все одно до кінця не сприймаю, бо журналіст обов'язково повинен виступати представником громадськості, а значить - критикувати владу й примушувати її працювати на громадськість.
Чєловек с народа
5862 дн. тому
Ну, який голова таке и прес-секретар!
is
5862 дн. тому
еще один глупый истеричный телевизионщик в пресс-секретарях...
ya
5862 дн. тому
смішно... Жигулін - прес-секретар Яценюка :)))))
+++
5862 дн. тому
Зробіть нарешті пропозицію Терещенкові з ТСН, так до Банкової хочеться ближче, аж він скоро вистрибне з штанів. Пожалійте хлопця!
Владислав Синяговський
5862 дн. тому
Вітаю Андрія з призначенням на високу державну посаду! Тепер дивись, хлопче. Брифінг щодня і прес-релізи щогодини:-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду