Ганна Нікіфорова очолила аналітичний відділ компанії Media Resources Management

14 Квітня 2008
20865
14 Квітня 2008
21:52

Ганна Нікіфорова очолила аналітичний відділ компанії Media Resources Management

20865
Ганна Нікіфорова очолила аналітичний відділ компанії Media Resources Management
Аналітичний відділ медіаконсалтингової компанії Media Resources Management очолила Ганна Нікіфорова. Донедавна вона обіймала посаду директора з маркетингу компанії «Гравіс» (канали «Кіно» і «Сіті»).
 
Ганна закінчила Інститут міжнародних відносин Київського національного університету у 2002 році за спеціальністю «міжнародна інформація». З 2002 року працювала спеціалістом із маркетингу, а з 2005 року очолювала аналітичний відділ Нового каналу. З 2006 року працювала директором з маркетингу, а з вересня 2007 року – з маркетингу і промо компанії «Гравіс».
 
Директор MRM Ірина Костюк висловила впевненість, що з приходом Ганни «зросте якість регулярної аналітики, а також очолюваний нею відділ зможе реалізувати низку ідей та нових аналітичних проектів, які компанія запланувала на поточний рік». За словами Ірини, окрім телевізійної аналітики, Ганна займатиметься рекламним ринком, ринком виробництва, кінотеатральним та іншими сферами медіа.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20865
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
катя
5851 дн. тому
Поздравляю!!! Ты молодец! Удачи, Анечка!)))))
Оксана
5855 дн. тому
Прекрасна, надзвичайно розумна людина. Вітаю МРМ.
Друг
5856 дн. тому
Молодец! Удачи!
VM
5857 дн. тому
Большому кораблю - большое плавание! Молодец!!!
FRIEND
5858 дн. тому
От всей души успехов тебе, Анна, на новом месте! Удачи!!!! ТА
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду