З 15 квітня на «1+1» виходитиме щоденна трихвилинна програма у жанрі скетч-шоу

10 Квітня 2008
34145
10 Квітня 2008
20:46

З 15 квітня на «1+1» виходитиме щоденна трихвилинна програма у жанрі скетч-шоу

34145
З 15 квітня на «1+1» виходитиме щоденна трихвилинна програма у жанрі скетч-шоу
З 15 квітня о 8.45 в ефірі телеканалу «1+1» виходитиме трихвилинна програма у жанрі скетч-шоу. Програма демонструватиметься у будні у рамках ранкової програми «Сніданок з “1+1”».
 
Як розповів під час прес-конференції режисер проекту Віктор Андрієнко, програма робитиметься у стилістиці, ближчій до кінематографічної, і не нагадуватиме інші скетч-шоу, відомі українському глядачеві. Ідея виникла в нього під час зйомок програми «Останній комік», учасники якої будуть задіяні в програмі.
 
Дії програми відбуватимуться у придорожньому ресторані. «Протягом 100 серій персонажі залишаться ті самі, гумор виявлятиметься у їхніх взаєминах та оцінці навколишнього світу», - пояснив сценарист проекту Олександр Пугачов. Він також пообіцяв, що жартуватимуть «не про москалів і не про політику».
 
Наталія Супрун, для «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34145
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
аааааааааа
5860 дн. тому
Довгоносиков дайте, хоть парочку...они так классно лупили друг друга...
Стендапщик
5861 дн. тому
сценарист Пугачев? Уже плохо. А так по ожиданиям - обычная клоунада Вити Андриенко. Сделать что-то в духе "Монти Пайтон" - не формат для Андриенко. "довгоносики" - клоунада.
Артем
5861 дн. тому
+500. даешь долгоносиков!!!
ігор пелих
5861 дн. тому
Довгоносиків!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Шерлока Холмса і його другу Доктора Уотсона!!!!!
rivnet
5861 дн. тому
Верніть Довгоносиків! Це було супер!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду