Нову ранкову програму «Прокидайся з «Україною» вестимуть Костянтин Кіркарян, Яна Дубова, Наталка Вітер та Олег Пшин

9 Квітня 2008
36724
9 Квітня 2008
14:32

Нову ранкову програму «Прокидайся з «Україною» вестимуть Костянтин Кіркарян, Яна Дубова, Наталка Вітер та Олег Пшин

36724
Нову ранкову програму «Прокидайся з «Україною» вестимуть Костянтин Кіркарян, Яна Дубова, Наталка Вітер та Олег Пшин
На телеканалі «Україна» стартувала нова ранкова програма «Прокидайся з «Україною». Перший ефір шоу мав рейтинг 0,06%, частку 1,51% (18+, GFK, нова панель). Ці показники виявилися нижчими за середні показники слоту у квітні (рейтинг 0,16%, частка 8,71%).
 
Ранкове шоу виходить по буднях із 5.45 до 7.20 у прямому ефірі ТРК «Україна» з 7 квітня. Раніше о цій порі транслювалися мультфільми та «Критична точка».
 
Як повідомляє прес-служба «України», ведучим шоу став Костянтин Кіркарян, який веде ще одне шоу телеканалу – «Яка то мелодія?». Програма охоплює рубрики про красу та здоров’я, модні поради, гімнастику для зайнятих, погоду на вихідні. Крім цього, ведучий інформує глядачів про фільми та прем’єри на ТРК «Україна».
 
У рубриці «Розбудильник» у прямому ефірі кожен телеглядач може подзвонити та розіграти своїх друзів і близьких.
 
Окрім Костянтина Кіркаряна, вестимуть програму Яна Дубова (ведуча погоди на ТРК «Україна»), Наталка Вітер (у минулому – ведуча спортивних новин на КРТ) та Олег Пшин (ведучий погоди на ТРК «Україна»).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36724
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гость-2
5861 дн. тому
для тех , кто вернулся с ночной смены
гость
5861 дн. тому
а че только до 7.20?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду