НТКУ підписала угоду з УЄФА про трансляцію футбольних матчів «Євро-2008» за 4 млн євро

4 Квітня 2008
13659
4 Квітня 2008
17:36

НТКУ підписала угоду з УЄФА про трансляцію футбольних матчів «Євро-2008» за 4 млн євро

13659
НТКУ підписала угоду з УЄФА про трансляцію футбольних матчів «Євро-2008» за 4 млн євро
Четвертого квітня 2008 року підписано угоду між НТКУ та УЄФА про ліцензійні права на трансляцію всіх матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу «Євро-2008», що відбуватиметься в червні у Швейцарії та Австрії. «Це стандартна типова угода УЄФА, яку вона підписує зі всіма країнами, що хочуть транслювати матчі, – зазначив начальник юридичного управління Держтелерадіо Олександр Шатковський. – Як правило, вони заключають угоди переважно з національними або суспільними телеканалами».
 
Виконуючий обов’язки президента НТКУ Василь Ілащук оцінює цю угоду як велику спільну перемогу НТКУ та Держтелерадіо. Хоча угода й коштуватиме 4 млн євро, але українській стороні вдалося відстояти право на передачу права трансляції 10 з 31 матчів. «Представники УЄФА дуже довго не погоджувалися на наші умови, але нам вдалося їх переконати. Ми їх запитували, чому висвітлення попереднього чемпіонату Європи з футболу коштувало 400 тис. євро, а цьогорічне вдесятеро більше. Вони відповіли, що все змінюється, і 2012-го ця сума також збільшиться в декілька разів», – сказав Василь Ілащук.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13659
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
abc
5866 дн. тому
Отлично! Сказали бы 5 млн. - заплатили бы пять! Супер маркетинг и комм. хватка!
САМ
5866 дн. тому
Перша угода нового керівництва НТКУ! Так тримати! Тепер варто зосередитися на роботу в колективі! Бо ті, хто був біля годівниці саботують роботу компанії. Треба переглянути людей середньої ланки тих, хто роздавав і тепер роздає "чорно-сіру" платню. Ілащуку бажаємо більш сміливості і не боятися приймати кадрові рішення стгосовно Р. Ткаченка, М. Бондаренко, А. Бичок, О. Лисенка.
журналіст
5868 дн. тому
Молодці! Не програвили, як колись Стецьків!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду