«УМХ» запускає безкоштовну рекламно-інформаційну газету у Кривому Розі

4 Квітня 2008
16301
4 Квітня 2008
12:48

«УМХ» запускає безкоштовну рекламно-інформаційну газету у Кривому Розі

16301
«УМХ» запускає безкоштовну рекламно-інформаційну газету у Кривому Розі
5 квітня у Кривому Розі вийде перший номер безкоштовної газети «Місто+», видавцем якої є компанія «Український медіахолдинг». Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, у цьому місті вже виходить одна безкоштовна рекламно-інформаційна газета «УМХ» - «Удача».
 
«Місто+» - повно колірне видання формату В4. Тираж нової газети, яка виходитиме щоп’ятниці, становитиме 45 тисяч примірників. Вона розповсюджуватиметься в офісах (3 тисячі), на АЗС, супермаркетах і ТРЦ (35 тисяч) та в центральній частині міста (7 тисяч). Сумарний тираж безкоштовних видань у Кривому Розі – 145 тисяч примірників. Газета міститиме новини міста, України та світу, життя шоу-бізнесу та кіно, автомобільні та технологічні новини тощо.
 
До складу «УМХ» входить мережа безкоштовних рекламно-інформаційних газет «Укрмедіа», які видаються у 12 регіонах України – Києві, Львові, Дніпропетровську, Донецьку, Сімферополі, Харкові, Запоріжжі, Полтаві, Чернігові, Кривому Розі та Кременчуці - під брендами «Місто+» (україномовна) та «Удача» (російськомовна).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16301
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду