На Першому національному з’явиться інформаційна дитяча програма «Підсумочки». А «Дрімляндію» закриють

3 Квітня 2008
23275
3 Квітня 2008
16:46

На Першому національному з’явиться інформаційна дитяча програма «Підсумочки». А «Дрімляндію» закриють

23275
На Першому національному з’явиться інформаційна дитяча програма «Підсумочки». А «Дрімляндію» закриють
У квітні в ефірі Першого національного з’явиться дві нові дитячі програмі - «Підсумочки» та «Поки батьки сплять». Як повідомила «ТК» керівник ТВО програм для дітей та юнацтва Марина Литвиненко, вже підписані накази щодо запуску цих проектів.
 
«Спочатку з’являться «Підсумочки», – розповіла пані Марина. – Зараз для цієї програми готуються  декорації та комп’ютерна графіка. Це 10-хвилинна інформаційна програма, в якій ведучі-діти дитячою мовою у простій і зрозумілій для своїх ровесників формі розповідатимуть про події в Україні та світі. Приміром, депутати Верховної Ради – це дві тусовки: помаранчева та біло-голуба».  
 
У 20-хвилинній програмі «Поки батьки сплять» відомі люди розповідатимуть чудернацькі історії з власного дитинства. 
 
Обидві нові програми мають з’явитися в ранковому недільному блоці. Дитячої програми «Дрімляндія» з 6 квітня  в ефірі не буде. За словами Марини Литвиненко, ця програма виготовлялася стороннім продакшном, а зважаючи на фінансові проблеми, канал зараз за неї платити не у змозі. Натомість в ефір виходитиме «Крок до зірок», а потім ранковий блок доповнять і нові програми.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23275
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналіст
5867 дн. тому
А "Підсумочки" теж вестиме громницький. Це просто Громницький-ТБ. На інших грошей не вистачає!
знавець
5868 дн. тому
Дуже смішно стає коли прочитати цю статтю після "НТКУ підписала угоду з УЄФА про трансляцію футбольних матчів «Євро-2008» за 4 млн євро // 04.04.2008 17:36", оскільки виходить, що на якісні дитячі передачі НТКУ грошей не має але в свою чергу купує за 4 МІЛЬЙОНИ ЄВРО лише 10 з 31 матчів"Євро-2008". Могли б на решту купити і Дрімлнядії, якої б і до кінця 2009 вистачило. До речі майже всі діти в захваті від цієї передачі і я не знаю як пояснюватисвоєму сину ому замість його улюбленого Ведмедика Дрімки він буде дивитися на маленьки копії великих політиків. І я вважаю, що не треба паскудити дитинство політикою оскільки не те воно і дитинтво.
--
5868 дн. тому
У всех есть своя позиция. Вы вероятно мало знаете о том конфликте из-за которго Голосняк потярял работу ведущего на новосятх ут1. не столько из за того что не раз отказался выполнять темники, сколько из-за того что это все раструбили на весь мир. и благодарить за это нужно двух милых девочек журналисток благополучно эмигрировавших с ут1 на на другие каналы. Человеку испортили жизнь. но все познается в сравнении - если посмотреть на нынешних ведущих новостей ут1 они на порядок ниже Голосняка.
Мише
5869 дн. тому
Миша! просто ведущий, который читает тексты и при этом имеет гражданскую чосвесть - жуе большое приобретение и для .ТВ и для журналистики и для УТ-1 в особенности. Тут полно "лиц" канала - просто денежных или политических конформистов.
Прохожий
5870 дн. тому
Дарю идею Илащуку относительно ведущего детских программ. Как по мне, лучше кандидатуры, чем Левко Дурко, для детской аудитории не сыскать. Этот хлопец может наладить контакт с любым "вождем краснокожих", да и сам - заводной как апельсин. Плюс всегда будете иметь под рукой веселые прикольные песенки в его исполнении. Жаль, что такой талант не задействован на нашем ТВ.
Миша
5870 дн. тому
Вова Голосняк когда был просто ведущим, был человеком который читал тексты которые ему подготовят редактора и поэтому ведущий аналитического еженедельника из него не выйдет. Как и с Иванны Найды - ее редактор вынуждена править все подводки и делать все что скажут. Насчет Дуремаров - у Илащка найдутся статные, умные и красивые мужички лет под 40 с которым ему будет "приятно" работать.
діточки
5870 дн. тому
Нновиноу. ви й даєте . тітон ьки з УТ-! бУДЕТЕ З ПЕЛЮШОК РОСТИТИ ГАНЬОК.НЕТОРКІВ ЯНЕКІВ. ПОЗАЯК Новининочки-це буде, типу ,тусня .міні політична. вчитиме як гуівняшками змалечк у один одного обгиджувати. Аде ж дитячі НАЦІОНАЛЬНІ виховні програми?!
Людмила
5870 дн. тому
И вовсе это не детские программы ! Они рассчитаны совершенно на другую аудиторию! Может Дремка и не лучшая программа, но она была для маленьких зрителей! И при чем тут сторонний производитель? А новые проекты будут производиться без денег ?
катя
5870 дн. тому
господи, як набридли ці дитячі сюжети в "новинах" - одразу відчувається - тексти - переклад "інетрфаксу", а синхрони... вони на всіх каналах схожі. А ще нудно козлетони голоси. Бридкіших немає.
5870 дн. тому
У, ребятки, вы тему не просекли.На УТ, особенно у Литвиненко, практикуется схема на шару использования детей/студентов в самом лучшем случае за полставки(гривен 400), в среднестатистическом - за смешные гонорары, а тепереча - студенты вообще даром. Они рады, что их студенческие работы хоть как-то попадают в ефир, им, глупым, не обьяснили, что любая работа ОПЛАЧИВАЕМА. Более того, по нормам труда то, как они вкалывают в апаратных(на полставки!) с 9 утра до 22 вечера категорически запрещено и должно соответственно оплачиваться. Пройдитесь по загрузке ПЕО на монтажи - волосы дыбом станут.
крапка
5871 дн. тому
Було б справедливо, якби справжню підсумкову програму вів Володя Голосняк - той самий. якого ганебне керівництво у 2004-му ганебно вигнало через відмову вести "Вісті" за темниками. Щоправда без зазіхань сумління тоді в кадр сів вести ті ж "Вісті" за темниками його молодший колега. І веде досі. Як бачите - справедливість на першому національному навряд чи є.... Але боротись за неї треба. Однозначно.
глядач
5871 дн. тому
Приберіть великого інформаційника федю-Дуремара ( для цензора - це не лайка. а ім"я літературного персонажа). І туди потягнутьс люди. А поки що тягнуться звідти...
умка
5871 дн. тому
Які ви, однак, зарозумілі! А мені братика дрімку шкода. Невже його поховають на якомусь складі?
журналіст - лопе де вега
5871 дн. тому
пригадую всі спроби на УТ-1 зробити підсумкову програму! Це було щось! Що долганич, що каніш... Словом "книга о вкусной и здоровой пище". Вгодовані і злі дядьки говорили замовні промови... Країна вгадувала: кого звільнять. Може й краще ні за що не братись, а робити "підсумочки" ( шерочки з машерочками). Може на це сили вистачить
лопе де вега
5871 дн. тому
щоб робити інформацінй пісумкову програму треба пррофесійні кадри. Зараз в "новинах" однакові одновікові журналісти з майже однаковими голосами. Кажуть, їм навіть стенд-апи керівництво пише. Я подивився в ефірі - схоже що так. Це - шкільні прописи. Як писати букви... Хто там буде робити підсумкову програму? Кажуть у них сталінський терор. А при терорі можна лише "захалявні книжечки" видавати. Може й спробують - та для підсумкової програми треба окрема група й окреме керівництво.
ой!
5871 дн. тому
і кому ж це спало на думку - діткам політичну лапшу на вуха вішати?! Мало того, що дорослу вже заполітизовані до нестями, то ще й дітей зомбувати! І не треба лукавити - не в каналу немає грошей "Дрімляндію" купувати, а Ілащук не хоче за докаленковими схемами гроші з НТКУ красти!
дитинка
5871 дн. тому
Діти вже з 5 років знають, хто є хто в політиці. А слово тусовка залиште для тупих дітей. Чи, може, Литвиненко такими вважає усіх?
yo
5871 дн. тому
для создания аналитического еженедельника мозгов не хватает?
5871 дн. тому
Під сУмочки))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду