На НТН зняли з ефіру випуски новин у вихідні і планують скорочення штату

31 Березня 2008
16450
31 Березня 2008
15:29

На НТН зняли з ефіру випуски новин у вихідні і планують скорочення штату

16450
На НТН зняли з ефіру випуски новин у вихідні і планують скорочення штату
Суботні та недільні випуски інформаційної програми «Вчасно. Про головне» знято з ефіру телеканалу НТН. Також, як повідомив «ТК» генеральний продюсер НТН Гліб Корнілов, через зменшення кількості випусків новин планується скорочення штату інформаційної служби.
 
«Із маркетингових міркувань канал прийняв рішення припинити вихід новин у вихідні. Як показав аналіз рейтингів та якісного складу аудиторії цих випусків, вони мають найбільше відхилення від планових показників, прийнятих каналом на цей рік», - пояснив це рішення пан Корнілов. За його словами, скорочення випусків новин у вікенд дозволить інформаційній службі каналу перейти на простий та ефективний графік роботи «і зосередитись на підвищенні рейтингів випусків новин у будні».
 
«Звичайно, це призведе до певного скорочення штату, - сказав Гліб Корнілов. – Але ми вважаємо це нормальним робочим процесом оптимізації, який час від часу проводить будь-яка комерційна структура, якщо в неї тим чи іншим чином міняються цільові орієнтири». Подальшого скорочення обсягів інформаційного мовлення на каналі, за словами Гліба Корнілова, не планується.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16450
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
аудтитор
5872 дн. тому
нтн продають? чи вони набралися кредитів, а тепер не можуть повернути? треба провести аудит
Profi
5872 дн. тому
Drum // 02.04.2008 19:42:44 Не знаю как кому, но мне компенсацию обещали выплатить. И выплату отпускных тоже. Не понимаю откуда разговоры о том, что ее не собираются выплачивать. Насколько я знаю, расстаться со всеми решили полюбовно. Впрочем, посмотрим, как оно будет. Та да ! Вроде нормальные условия сокращения , как по слухам от сокращаемых.. бывают и хуже !
Drum
5873 дн. тому
Не знаю как кому, но мне компенсацию обещали выплатить. И выплату отпускных тоже. Не понимаю откуда разговоры о том, что ее не собираются выплачивать. Насколько я знаю, расстаться со всеми решили полюбовно. Впрочем, посмотрим, как оно будет.
М
5873 дн. тому
Про одномісячну компенсацію навіть не йдеться. Так само, як про неї вперто не чули восени 2007 року, коли скорочували штат (у ще більших обсягах, ніж нині), хоча працівники, яких звільняли, тоді теж намагалися нагадати про КЗоТ. Зараз говорять про 2 місяці оплати. А колективний договір, наскільки відомо, ще не підписаний. Принаймні, до останнього часу його лише обговорювали, бо спочатку пропонували 60%+40%. Профспілці - успіхів. Тим паче, що діяльність цієї організації на НТН ніколи не заохочували.
Михайлина Скорик
5874 дн. тому
Справді, скорочувати нікого, але це не завадило керівництву майже 20 людей добровільно-примусово відправити у відпустки з 1 квітня і попередити про їх звільнення у травні. Зараз Медіа-профспілка зясовує, чи збираються при цьому заплатити бодай одномісячну компенсацію + зарплату за два місяці + відпускні, як це передбачено КЗоТом. Бо поки що у нас є підозри, що про компенсацію планують "забути". Але є й добра новина: зарплату на НТН платять легально, тому в людей є чудові перспективи в суді з таким "нормальним робочим процесом оптимізації"... Навіть за умови, що, згідно з Колдоговором, 70 % - це зарплата, а 30 % - премія. Хто з попереджених про звільнення з НТН планує поборотися за гроші - пишіть на profpres@ukr.net.
крот
5875 дн. тому
вот и все...
rlk
5875 дн. тому
ах, а такі славні, одні з найцікавіших і найкращих були новини в часи щойно створеного нтн... такі милі сюжети про зачинені двері, така наївна впертість і відвертий скепсис. здавалося навіть, що нтнівські новини були незаангажованими. дійсно, тоді це були для мене найулюбеніші новини
you
5875 дн. тому
а кого там сокращать...людей и так голяк..вам наоборот нада кадры на новости набирать..качественные причем...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду