«Про ТБ» зніме нові серіали для «1+1» та «Інтера»

25 Березня 2008
12323
25 Березня 2008
15:21

«Про ТБ» зніме нові серіали для «1+1» та «Інтера»

12323
«Про ТБ» зніме нові серіали для «1+1» та «Інтера»
Кінокомпанія «Про ТБ» починає підготовку до зйомок двох нових серіалів для телеканалів «1+1» та «Інтера». Про це повідомляє TveXplorer.
 
На стадії розробки сценарію перебуває 100 серійна драма «Наш дім» яка з’явиться в ефірі «Плюсів». Зйомки теленовели мають розпочатись у червні 2008 року. А у серпні цього ж року «Про ТБ» зніматиме 24-серійну мелодраму «Приборкання норовливої» для телеканалу «Інтер».  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12323
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VAN
5850 дн. тому
Коли вже можна буде побачити серіали в яких використовуеться українська мова? Мабуть ще не скоро!
Чакі
5879 дн. тому
Замахали ті чмирі, що кажуть ми знімаємо український серіал... а у фільмі номери машин і форма міліції РОСІЙСЬКІ !!! ХОЧЕТЬСЯ ПЛЮНУТИ В ЇХ "рускую морду " ФУ бридко
Олег
5879 дн. тому
І всьо будєт па-рУсски.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду