УМХ придбав газету оголошень «Восточный курьер»

20 Березня 2008
25228
20 Березня 2008
18:20

УМХ придбав газету оголошень «Восточный курьер»

25228
УМХ придбав газету оголошень «Восточный курьер»
«Український медіахолдинг» викупив у свого партнера в Луганську – ТОВ «Медіа-Схід» - газету «Восточный курьер», повідомляє «Медіабізнес». Раніше УМХ і «Медіа-Схід» були співвидавцями цієї газети.
 
Газета видається з 2002 року. Заявлений тираж – 40 тисяч примірників, обсяг – 128 сторінок. За даними «Медіабізнесу», газета є лідером у сегменті рекламних видань Луганська.
 
Це вже третій класифайд (газета тематично згрупованих рекламних оголошень) УМХ: компанія також володіє газетою «Бесплатно всегда» у Дніпропетровську та «Рекламная неделя» в Луганську, Дніпропетровську та Запоріжжі. У розвиток рекламних видань УМХ має намір інвестувати 15 мільйонів доларів США.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25228
Читайте також
26.01.2009 22:33
, Владимир Королев
30 703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду