Олександр Мельничук стане виконавчим продюсером НТН

14 Березня 2008
24407
14 Березня 2008
12:11

Олександр Мельничук стане виконавчим продюсером НТН

24407
Олександр Мельничук стане виконавчим продюсером НТН
Олександр Мельничук стане виконавчим продюсером телеканалу НТН. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор телеканалу Олександр Ільяшенко.
 
За його словами, сферою відповідальності Олександра Мельничука стане власне виробництво телеканалу.
 
Як уже повідомляла «ТК», 13 березня Олександр Мельничук провів свій останній ефір у ролі ведучого ток-шоу «Дуель» на телеканалі «Україна». З 20 березня програму вестиме Сергій Рахманін.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24407
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЮЛИЯ
5889 дн. тому
Жаль, что Александр Мельничук покинул проект "Дуэль". Желаю успехов на телеканале НТН в новой должности.
Александр Зуб
5890 дн. тому
Удачи тебе, Саша.
Лана
5890 дн. тому
Ну кто решил, что ведущий или журналист - хороший продюссер? Где эти идиоты с деньгами, олигархи задрипаные которые так считают? И это не только в данном случае. По-этому у нас на ТВ такое г.... и внутри , и на экране! Талант руководителя и организатора - это от Бога! Он или есть или нет. Чтo-то, конечно, приходит с опытом, но что-то должно быть от рождения, например, харизма.
колега
5891 дн. тому
Мельничук, як ведучий, посередній. А у програмі "Дуель" - ніякий. Ми це зрозуміли, коли він ще перейшов з Інтера на Перший Національний. І те, що Інтер ховав посередні здіюності своїх ведучих за добрим PR - відчули зразу ж. Окрім того, він та людина, яка заради вигоди забуде про порядність. Таке враження залишив після себе. Будемо вірити, що з роками - люди мудрішають.
крот
5891 дн. тому
Что даст? вситрусит их там всех хорошенько! Режиссерам по ушам надает! Техника простаивать не будет...
А смысл?
5891 дн. тому
Мельничук ничего особенно не представлял ни как ведущий Интера, ни как ведущий "Дуэли". Что он даст НТН - вопрос спорный
kuzma
5891 дн. тому
Було б точніше сказати не картинки, а прийому сигналу.
To we
5892 дн. тому
Вот и хорошо, что пришел граммотный продюссер. А то, гляньте, НТН по картинке хуже Тониса и 5 канала! Такое впечатление, что там все забили на работу и делают канал в свободное от других занятий время. Видать, рыба все же с головы подгнила!
we
5892 дн. тому
Скоро продюсерров на канале больше чем работников будет
крот
5892 дн. тому
Молодец, Саша! Это действительно рост, и у тебя все получится. Заниматься каналом куда интереснее, чем эта странная "Дуэль", да еще и с восточным ориентиром. Поздравляю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду