Півфінал Emmy Awards 2008 відбудеться в Києві 28 червня - 1 липня

20 Березня 2008
13763
20 Березня 2008
12:26

Півфінал Emmy Awards 2008 відбудеться в Києві 28 червня - 1 липня

13763
 Півфінал Emmy Awards 2008 відбудеться в Києві 28 червня - 1 липня

За ініціативи Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК) в Україні вперше пройде європейський півфінал Міжнародної телевізійної премії Emmy 2008. Як повідомляє прес-служба ІТК, подія відбудеться 28 червня - 1 липня 2008 року в Києві. Міжнародні члени журі будуть оцінювати подані роботи за 2-ма номінаціями: «несценарні розважальні програми» ( реаліті-шоу, ігрове шоу, ток-шоу, церемонії нагородження тощо) та «комедії».

 

Як повідомляється, група експертного журі, яка обирається спільно з Міжнародною Академією телевізійного мистецтва та наук, включає представників української кіно- та теле-індустрії, кіно виробників та представників медіа. Журі визначить роботи, які будуть висунуті на фінальний тур голосування у вересні.

 

Фіналісти міжнародної премії Emmy 2008 будуть оголошені оголошено 13 жовтня на конференції MIPCOM в Каннах, у Франції. Переможці будуть оголошені та нагородженні під час 36-ї Гала церемонії вручення нагород International Emmy Awards в Нью Йорку, 24 листопада 2008 року.

 

Міжнародна Академія телевізійного мистецтва та наук є найбільшою організацією, що об’єднує усіх телерадіомовників – це понад 500 членів організації з більше ніж 70 країн світу, з більше ніж 400 компаній. Заснована в 1969 році.

Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) – це галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. ІТК об'єднує найбільш рейтингові телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, Канал «Україна», ТЕТ, НТН, М1,М2, ТОНІС та Мегаспорт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду