Олексій Фурман покидає «Рекламастер»

6 Березня 2008
29476
6 Березня 2008
10:17

Олексій Фурман покидає «Рекламастер»

29476
Олексій Фурман покидає «Рекламастер»
Багаторічний головний редактор порталу «Рекламастер» Олексій Фурман покидає проект. «Причини суто особисті – пошуки чогось нового. Настав час змін, це ніяким чином не пов’язано з будь-чим, що стосується порталу», – прокоментував своє звільнення «ТК» пан Фурман. 
 
Олексій Фурман зазначив, що йде в новий проект, який не стосується рекламного ринку. «Це буде інтернет-проект, але зовсім іншого формату й зовсім іншого призначення», – розповів він про нове місце роботи. Пан Фурман припустив, що поки що виконувачем обов’язків головного редактора «Рекламастера» буде Надія Ушакова. 
 
Зі слів власниці порталу «Рекламастер» Ірини Кузнєцової (Dialla Communications), з Олексієм Фурманом вони розлучаються мирно. Вона втаємничена про його подальші плани, однак не розголошує їх. Ірина Кузнєцова пояснила «ТК», що звільнення пана Фурмана   певною мірою є результатом реструктуризації порталу.
 
«Ми провели ребрендинг видання. Якщо раніше «Рекламастер» був медіа для рекламістів, то ми зробили його порталом для всіх, хто цікавиться медіа, рекламою, менеджментом. У нас з'явилося набагато більше цікавих і важливих матеріалів з інших ресурсів. В той же самий час ми зберегли ексклюзивні проекти. Тому новому порталу потрібен керівник з дещо іншими якостями. Тут потрібен більше менеджер, ніж журналіст. Посади головного редактора в тому розумінні, як було в нас, я більше не бачу. Наразі стратегічне керівництво здійснюю я. Але шукаю людину, яка мені близька за духом, близька в розумінні ринку, у баченні порталу, в умінні вибудувати стратегію», – повідомила пані Кузнєцова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29476
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду