У програми «Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» з’явився сайт

5 Березня 2008
7806
5 Березня 2008
10:08

У програми «Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» з’явився сайт

7806
У програми «Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» з’явився сайт
Відкрився офіційний сайт телепрограми «Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» (ТРК «Київ») - www.fashionistas.com.ua. У планах авторів програми – перетворення сайту на портал про моду.
 
На сайті можна подивитись усі випуски програми, які вже були в ефірі, а також сюжети, що робитимуться спеціально для сайту. Тут можна також знайти матеріали про події фешн-індустрії, зокрема про найпопулярніші тижні моди у світі. «Ми намагатимемося зайняти нішу серед порталів про моду. Поки що у нас невелика кількість рубрик, але ми вже працюємо над їхнім розширенням», - цитує прес-служба Київського медіахолдингу ведучу програми Дар’ю Шаповалову. 
 
Час виходу програми змінюється: відтепер «Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» виходитиме на ТРК «Київ» щонеділі о 20.35.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7806
Теги:
Читайте також
14.03.2008 15:15
Олександр Крючков, для «Детектор медіа»
11 961
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
5898 дн. тому
капєц!кирил змінив мені ім*я, національність і навіть стать! фирк! зі. читайте мої інші коментарі
Кирил
5899 дн. тому
rlk - коментарий писал Казбек! Если сам себя не похвалишь, другие точно не похвалят!!! Насмешил! :))
rlk
5899 дн. тому
насправді дивовижа, але даша дуже швидко прогресує, як і програма загалом. даша стала розкутішою, професійнішою, навчилася тримати мікрофон і не затинатися. покращилися звук, картинка й освітлення, даша робить матеріли про цікаві події й бере грамотні й цікаві інтерв*ю у тих людей, які представляють різні напрямки світу фешн. єдину, якщо не помиляюся, конкуренцію цій передачі на українському тб створюють хроніки української моди на м1, але це трохи різні передачі. тому незважаючи ні на що, за програму казбеку й даші спасибі
Кирил
5899 дн. тому
Наконец-то как мы долго ждали этого сайта!!!! Вы что, смеётесь :) Бредовая программа... Никакая! Какую она нишу хочет занять? Нишу на полке! Всё в архив для Казбека! :) Кстати какая нафиг пресс-служба, какого медиахолдинга??!?! Нет никакого медиахолдинга! Это же бредни Бектурсунова, зачем вы это публикуете!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду