Прем’єра програми «Про футбол з Олександром Гливинським» на ICTV мала частку 7,93%

4 Березня 2008
22695
4 Березня 2008
16:53

Прем’єра програми «Про футбол з Олександром Гливинським» на ICTV мала частку 7,93%

22695
Прем’єра програми «Про футбол з Олександром Гливинським» на ICTV мала частку 7,93%
Прем’єра нової щотижневої програми ICTV «Про футбол з Олександром Гливинським», що транслювалась 2 березня у слоті 00:30, пройшла з рейтингом 0,59%, часткою 7,93% по 18+, та 0,27%, часткою 3,35% по аудиторії 14-49. Ці показники виявились нижчими за середні загальнодобові показники каналу. 
 
При цьому програма мала  вищу частку у містах 50 тис- по 18+ (10,22% проти 5,48% по 50 тис +) та у містах 50 тис+ по аудиторії  14-49 (3,75% проти 3,05% по 50тис+). 
 
Як уже повідомляла «ТК», Олександр Гливинський перейшов на ICTV після того, як програму «Гол!» на Новому каналі закрили через відсутність спонсорів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22695
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Juice
5905 дн. тому
"Пародия на программу Денисова"?!?! Вы что, смеетесь? Да Денисов - сам пародия на кого бы то не было :)))
kycya
5906 дн. тому
особосто мені не сподобалася програма. Я чекала більшого. майже теж, що й "гол". така ж специфіка програми, лише забрали огляд євротурів. А ці гості в студії!!! пародія на програму Денисова. Як завжди, "Динамо" хвалять, а на інших майже не звертають уваги. Олександр Гливинський міг би зробити й краще!!!!
Респект
5912 дн. тому
З такими рейтингами цю програму скоро закриють! Бачив прем"єру "Про футбол з ОГ"- чекав більшого. хоча, все може змінитися. час покаже, чого вартий цей проект.
Half-back
5912 дн. тому
Цю програму треба ще пізніше поставити, тоді частка ще знизиться, адже напевно саме цього добиваються "програматори" ICTV. Як можна ставити таку програму пізніше за конкурентів (УТ-1 і ТРК "Окраина")?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду