Російський «Інтерфакс» запускає нові ресурси

3 Березня 2008
31516
3 Березня 2008
13:20

Російський «Інтерфакс» запускає нові ресурси

31516
Російський «Інтерфакс» запускає нові ресурси

Група «Інтерфакс» (Росія) офіційно оголосила про запуск низки нових ресурсів, зокрема інтернет-газети www.interfax.ru, яка функціонуватиме як окремий, орієнтований на широку аудиторію інформаційний проект. Про це повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Йдеться про цілодобовий інформаційний канал, на якому новини були би пріоритетом. Головним завданням порталу декларується відображення повної новинної картини дня шляхом висвітлення найважливіших подій суспільно-політичного й економічного життя Росії й світу, а також в галузі культури й спорту. Крім оперативних новин обіцяють ексклюзивні інтерв’ю, аналітичні статті й коментарі.

Із початком роботи нового новинного порталу www.interfax.ru головним представником Служби фінансово-економічної інформації Групи «Інтерфакс» в мережі стане www.finmarket.ru, зміст якого буде доповнено спеціальною інформацією. Також з’явилася нова версія інтернет-порталу www.rusbonds.ru, присвяченого російским облігаціям. Паралельно з запуском інтернет-газети, створено новинний сайт www.interfax-russia.ru, котрий висвітлює місцеві події Росії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31516
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду