Суд у справі Ґонґадзе знову перенесли через хворобу підсудного

3 Березня 2008
9289
3 Березня 2008
13:15

Суд у справі Ґонґадзе знову перенесли через хворобу підсудного

9289
Суд у справі Ґонґадзе знову перенесли через хворобу підсудного

Апеляційний суд Києва продовжить розгляд справ про виконавців вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе 11 березня. Про це повідомила представник Мирослави Ґонґадзе в суді Валентина Теличенко, передають «Українські новини».

За її словами, на засідання у понеділок не з’явився через хворобу підсудний у справі Микола Протасов і суд переніс засідання на 11 березня. Теличенко зазначила, що суд уже двічі до цього переносив засідання через хвороби Протасова.

Нагадаємо, адвокат підсудного у справі про вбивство Ґонґадзе Миколи Протасова Віктор Чевгуз прогнозував винесення судом вироку 3 підсудним до 7 березня.

Сторона звинувачення просить суд засудити обвинувачених Миколу Протасова до 14 років в’язниці, Олександра Поповича – до 13 років і Валерія Костенка – до 12 років. Усі підсудні - колишні співробітники Департаменту зовнішнього спостереження і кримінальної розвідки МВС. Ще один обвинувачений – колишній керівник згаданого департаменту МВС Олексій Пукач – перебуває в розшуку.

Розгляд справи про виконавців вбивства Ґонґадзе Апеляційний суд Києва почав 9 січня 2006 року.

proUA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9289
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду