Петро Олійник звинувачує сайт НУНС у фальсифікації. Редакція звинувачення відкидає

29 Лютого 2008
23357
29 Лютого 2008
16:28

Петро Олійник звинувачує сайт НУНС у фальсифікації. Редакція звинувачення відкидає

23357
Петро Олійник звинувачує сайт НУНС у фальсифікації. Редакція звинувачення відкидає

Радник Президента Петро Олійник заявляє, що в його коментарі щодо процесів у Народному Союзі «Наша Україна», поширеному сьогодні офіційним сайтом блоку «Наша Україна – Народна самооборона», грубо перекручено суть сказаних ним слів. Про це йдеться у заяві Олійника, поширеній прес-службою президента.

 

За інформацією УП, на офіційному сайті НУНС було розміщено інформацію, в якій наводилися такі слова Олійника: «Я буду брати активну участь у засіданні політради партії як лідер найкращої, на мою думку, обласної партійної організації. На засіданні я буду наголошувати на тому, що ми - партія президента і не беремо участі в сумнівних проектах, які створюються сумнівними політиками», - сказав Олійник.

 

Сам Олійник наполягає, що він «мав на меті підкреслити незмінну пропрезидентську спрямованість НСНУ, але зовсім не поставити під сумнів можливість створення нових політичних проектів, на які може спиратися Президент Віктор Ющенко при втіленні свого курсу».

 

«Ні про які сумнівні проекти сумнівних політиків я не говорив. Ці слова були самочинно дописані авторами повідомлення на сайті», - вказав радник Президента.

 

Він також запевняє, що не стверджував про необхідність виходу з фракції «НУНС» та складання повноважень тими народними депутатами, які припинили членство в «Нашій Україні».

 

Олійник звертається до ЗМІ з проханням розцінювати цю заяву як спростування інформації, поширеної сайтом блоку «НУНС».

 

Він пояснює це тим, що його коментар про процеси у «Нашій Україні» був доповнений і скорегований настільки, що перетворився на фальшивку. «Обов’язково з’ясую, чому так сталося. Залишаю за собою право на адекватне реагування щодо факту спотворення моєї позиції», - підкреслив радник Президента.

 

У відповідь на обвинувачення Петра Олійника редакція офіційного сайту блоку «Наша Україна – Народна самооборона» поширила власну заяву, в якій відкидає будь-які звинувачення у фальсифікації коментаря радника Президента

 

«У зв’язку з інформацією, поширеною інформаційними агенціями про нібито недостовірність коментаря Петра Олійника розміщеного на Офіційному сайті Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона”, редакція сайту NUNS.COM.UA повідомляє, що має в своєму розпорядженні аудіозапис телефонної розмови з Петром Олійником і у зв’язку з цим відкидає будь-які звинувачення у фальсифікації», - йдеться у заяві.

 

За матеріалами «proUA»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду