3 березня – міжнародний семінар «Розвиток медіа в Європі й Україні: орієнтири для порядку денного»

29 Лютого 2008
16592
29 Лютого 2008
12:18

3 березня – міжнародний семінар «Розвиток медіа в Європі й Україні: орієнтири для порядку денного»

16592
3 березня – міжнародний семінар «Розвиток медіа в Європі й Україні: орієнтири для порядку денного»
Семінар «Розвиток медіа в Європі та Україні: орієнтири для порядку денного» триватиме з 10:00 до 16:20 в конференц-залі готелю «Київ» (Київ, Грушевського 26/1). Захід є спільним проектом МГО «Інтерньюз-Україна», Ради Європи й Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президенті України. Мету семінару організатори окреслюють як обговорення ситуації медіа-сфери в Україні, основних засад її розвитку, законодавчих ініціатив у сфері медіа, досягнень та перспектив телерадіомовлення в Україні.
Експертну підтримку надаватимуть Тарас Петрів (Голова Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі, Президент фундації «Суспільність»), Ігор Курус (Перший заступник Голови Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення України), Йогана Фел (Європейський представник Баварського органу контролювання комерційного мовлення), Річард Кнубен (Голова проектів Європейського альянсу зі стандартів у рекламі) і Домінік Лілє (Генеральний директор Європейської асоціації рекламних агентств).
Організатори покривають дорожні витрати учасників (потяг і автобус, за наявності квитків), мешкання в готелі й харчування, а також надають матеріали семінару й канцтовари. Участь у круглому столі за попередньою реєстрацією.
Для реєстрації необхідно заповнити наведену анкету й надіслати її до 18.00 29 лютого координаторові проекту Дарії Вожовій на dvozhova@internews.ua, чи факсом 8(044) 458-44-40, 501-92-03. Мобільний тел. – 8(067) 944-71-20

 

Реєстраційна анкета:

Назва організації
ПІБ учасника (прізвище, ім’я, по батькові)
Посада
Номер мобільного телефону
E-mail
Номер телефону, факсу організації
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду