Телевізійників ознайомили з новітньою технікою для виробництва та трансляції спортивного контенту у форматі HD

27 Лютого 2008
12604
27 Лютого 2008
15:49

Телевізійників ознайомили з новітньою технікою для виробництва та трансляції спортивного контенту у форматі HD

12604
Телевізійників ознайомили з новітньою технікою для виробництва та трансляції спортивного контенту у форматі HD
26 лютого в Києві, у приміщенні МГО «Інтерньюз-Україна» відбувся семінар «Технологія відеовиробництва та трансляції спортивного контенту у форматі HD. Все для зйомки: камера, звук, світло». Цей захід є першим із Комплексної програми «Говорить і показує Україна», яка започаткована УА «ІКТ-Маркетинг», МГО «Інтерньюз-Україна», компанією Комтел та концерном РРТ. Організатори проекту зазначають, що він покликаний сприяти підготовці телевізійної індустрії України й Польщі до висвітлення на найвищому технічному рівні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.
 
Учасники семінару мали можливість ознайомитися зі зразками техніки для трансляції саме спортивного контенту у форматі HD. Було, зокрема, презентовано HD-камеру LDK 8000 з трьома світлочутлими матрицями останнього покоління та об’єктиви Canon, що підтримують функцію автофокусу. HD-камера LDK 8000 дає можливість миттєво переключатися між різними форматами зображення та частотою кадрів, що важливо саме при висвітленні спортивних змагань, а нові об’єктиви дозволяють знімати кадри на значній відстані, не боячись втратити фокусування під час руху об’єкта,
 
Комплексна програма «Говорить і показує Україна» розрахована до 2012 року, на цей рік, зокрема, заплановано ще сім заходів, присвячених розвитку цифрового, наземного, кабельного, мобільного й супутникового телебачення, а також останнім технічним розробкам провідних виробників техніки.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12604
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду