3 березня відбудеться презентація проекту «Зроблено в Україні»

27 Лютого 2008
34419
27 Лютого 2008
13:09

3 березня відбудеться презентація проекту «Зроблено в Україні»

34419
3 березня відбудеться презентація проекту «Зроблено в Україні»
Як уже повідомляла Детектор медіа, телеканал ICTV і журнал «Кореспондент» запускають спільний проект «Зроблено в Україні». 3 березня о 16:00 у салоні-ресторані «Дежавю» (Київ, Хмельницького 30) для представників ЗМІ відбудеться презентація проекту – повідомляє відділ позаефірного промоушену телеканалу ICTV.
 
У презентації візьмуть участь: генеральний директор ICTV Олександр Богуцький, головний редактор журналу «Кореспондент» Віталій Сич, керівник департаменту публіцистичних програм ICTV і продюсер проекту від телеканалу Оксана Соколова, а також два герої «Зроблено в Україні» – Андрій Задорожний («Козирна карта») та Іван Малкович («А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»). Організатори обіцяють показати фрагменти нової програми.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду