ICTV та журнал «Кореспондент» запускають спільний телепроект про українські бренди

26 Лютого 2008
19402
26 Лютого 2008
09:56

ICTV та журнал «Кореспондент» запускають спільний телепроект про українські бренди

19402
ICTV та журнал «Кореспондент» запускають спільний телепроект про українські бренди
Телеканал ICTV і журнал «Кореспондент» закінчують роботу над спільним проектом «Зроблено в Україні», присвяченим людям, що створили найвідоміші українські бренди. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Проект стартує 7 березня в журналі «Кореспондент» та 9 березня в ефірі ICTV. На ICTV проект виходитиме щонеділі о 13.00, одразу після денного випуску програми «Факти».
 
Загалом проект складатиметься із серії програм і друкованих публікацій. У центрі кожної – історія життєвого успіху людей, які зуміли з нуля створити в Україні відомі бренди: «Михайло Воронін», «Чумак», «Хортиця», «Козирна карта», «Фуршет», «Студія “1+1”», «А-ба-ба-га-ла-ма-га» тощо. Від ICTV над проектом працює група департаменту публіцистичних програм, яким керує Оксана Соколова. За словами пані Соколової, над проектом працюватиме двоє «найкращих репортерів телеканалу» – Володимир Соколов та Сергій Смальчук. Кожну програму складатиме одна історія українських брендів, загалом же таких програм буде десять.
 
У коментарях «ТК» Оксана Соколова наголосила, що «Зроблено в Україні» не є комерційний проектом: «Ми акцентуємо увагу на людях, які досягли успіху, довели те, що успішними можуть бути не лише західні чи світові бренди, а й українські, створені з нуля. Ми не беремо грошей з наших героїв. Ми пообіцяли розповісти про них із єдиною умовою, що вони пустять нас у своє життя, щоб ми змогли на це подивитися».
 

За її словами, українські бренди обиралися за результатами маркетингового дослідження «Кореспондента». «Ми обирали лише ті марки, які були створені за час незалежності України. Ми спеціально не брали такі марки, як Динамо”. Потім ми відібрали близько 20 брендів і вели з ними переговори», – наголосила вона. Однак не всі представники цих брендів погодилися на умови журналістів: «Не всі захотіли пускати нас у приватне життя і бути відкритими. А в нас одразу була умова: оскільки це не замовлення, то ми самі обираємо, що знімати, і подаємо тексти так, як ми їх бачимо. Через те ми не зі всіма змогли домовитись. Але врешті-решт ми обрали саме оригінальних людей, кожен із яких має свій секрет».

 

«Ми проукраїнський телеканал, який багато уваги приділяє Героям у широкому розумінні цього слова – не тільки хлопцям, які рятують свят, але й простим людям, які щоденною працею роблять світ кращим, – коментує генеральний директор ICTV Олександр Богуцький. – Усі керівники, які стоять за найбільшими українським брендами – звичайні люди, мають дві руки і дві ноги. Але  завдяки чому вони досягли такого успіху? Чи може їх приклад надихнути інших і покласти початок для нових успішних ініціатив? Я думаю, Оксана Соколова зможе знайти відповіді на ці питання. Переконаний, завдяки показу цієї програми у нашій країні стане більше нових успішних людей!».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19402
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Елена
5926 дн. тому
В этом году исполняется 10 лет АБСОЛЮТНО украинскому бренду "Богатырские Игры". 10 лет в эфире и огромное количество последователей в Украине, Росии и в мире в комментариях не нуждаются! Достаточно набрать "Богатырские игры" в интернет-поиске, чтобы оценить уровень популярности нашего бренда в мире
Обидно что первыми в списке украинских брендов стоит водка!
Обидно, что приказал долго жить из-за равнодушия власть имущих еще один чисто украинский бренд Киевский Международный полумарафон "Кубок Независимости" (с 1992 по 2006 при огромной зрительской аудитории проводился на Крещатике в День независимости)
И, все равно, слава богу, не водкой гордятся украинцы, но под "Богатырские Игры" можно и выпить за наши победы на мировой арене!

С уважением, Елена Киба (автор идеи, сценария и т.д.)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду