Ані Лорак співатиме на «Євробаченні-2008» пісню Філіппа Кіркорова

24 Лютого 2008
8516
24 Лютого 2008
16:34

Ані Лорак співатиме на «Євробаченні-2008» пісню Філіппа Кіркорова

8516
Ані Лорак співатиме на «Євробаченні-2008» пісню Філіппа Кіркорова
За підсумками національного відбіркового конкурсу пісні для «Євробачення-2008» обрано пісню Shady Lady, автором якої є російський співак і продюсер Філіпп Кіркоров. Про це повідомляє офіційний сайт Першого національного каналу.
 
Заключний етап національного відбіркового конкурсу пісні «Євробачення-2008» відбувся у прямому ефірі Першого національного 23 лютого.
 
«Ми досягли мети, яку ставили: Перший Національний довів, що Ані Лорак - найкраща. Ми ще раз показали, що НТКУ не помилилася, запропонувавши саме цій виконавиці представляти Україну на «Євробаченні - 2008», - каже директор Творчого об’єднання музичних і розважальних програм НТКУ.
 
Нагадаємо, Національна телекомпанія України призначила Ані Лорак представницею України на «Євробаченні» наступного року без відбіркового конкурсу. Незважаючи на те, що у 2005-2006 роках такий конкурс відбувався, державна телекомпанія наголошує, що має право визначити учасника конкурсу самостійно.
 
До 14 березня на пісню знімуть кліп. Два півфінали та фінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2008» транслюватиметься на Першому каналі 20, 22 та 24 травня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8516
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
5941 дн. тому
чого й варто було чекати. з поганого купили, перепрошую, обрали найгірше. ну, побажаймо кароліні не дуже провалитися. хочу, щоб за три місяці в мене тицяли пальцями як у людину, яка не вірили в затію *ані лорак з піснею кіркорова на євробаченні-2008* й докоряли у моїй зневірі
ANN
5941 дн. тому
Поехать еще есть кому - и с голосом, и с особым стилем, хотя бы Катя Чили... только вот кто же ее назначит???
Лола
5941 дн. тому
Мадонна тащится от украинского этноса, весь мир на ушах, а от Украины вместо ВВ едет Лорак, да еще и с песней Киркорова........
Pevec
5942 дн. тому
Bablo pajot golosom Lorak, na slova Kirkorova. skolko stojit defochku otpravit na e-videnieje?
люблю
5942 дн. тому
Вот Каролина споет, а больше и некому потом. Каролина, когда я слышу твой голос, я схожу с ума. Филька-молодец! Давайте учиться уважать талантливых людей! Нацики, успокойтесь!
asd
5942 дн. тому
Недаром эта песня прозвучала последней. Ведь последнее лучше запоминается. Ну до чего продажная вся эта нечисть Никогда вы {CENSORED} не будете жить в нормальном государстве. Всегда, вечно вы будете лизать {CENSORED} Киркоровым и Кобзонам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду