Людмила Харів як новий поворот у кадровій політиці Банкової

22 Лютого 2008
34308
22 Лютого 2008
13:03

Людмила Харів як новий поворот у кадровій політиці Банкової

34308
Людмила Харів як новий поворот у кадровій політиці Банкової

«Ах, варьете, варьете, шум в голове...», – мрійно наспівував наш Президент, проглядаючи інтерв`ю свого нового радника. Це не просто інтерв`ю якогось нудного Коліушка про конституційну реформу, і не правові кульбіти ще одного радника – Полудьонного, не політтехнологічні заморочки Лесюка, і навіть не звичайний праволіберальний мотлох Пасхавера. Це особливе інтерв`ю – про шовкові простирадла, шовкові халатики і шовкову білизну Людмили Харів. 

«Шарман», – напевно, думав, Президент, який повернувся з Франції, милуючись фотосесією у білизні новопризначеного радника. Подумавши, що дружина відтягала би його за вуха за таке пильне читання фотосесії, Президент на хвилину задумався, а що ж, власне, міг порадити йому новий радник?
 
Ця красуня дійсно могла б виявитися неймовірно корисною для глави держави. Пригадуємо, колись вона проводила брифінг прем`єр-міністра Януковича. «Журналісти, – суворо попросила вона публіку зі сцени, – зараз прийде наш прем`єр-міністр, давайте поплескаємо в долоні, потренуємося, як ми його зустрінемо!» Чи варто говорити, що стало головним враженням для журналістів від цієї зустрічі.
 
Для іншої журналістки, яка добивалася інтерв`ю з Раїсою Василівною, – тоді лідером головної фракції більшості, домінуючим враженням теж стало спілкування з її прес-секретарем. «Зрозумійте, – перестерігала наполегливу журналістку Людмила, – адже Раїса Василівна не тільки політик, адже вона і мама, і бабуся, у неї абсолютно немає часу». На фоні пресс-секретарки Тимошенко, яка теж постійно повторювала: «У нас немає часу, адже ви знаєте: ЯК ВОНА ПРАЦЮЄ», – відвертість Харів неймовірно розчулювала.
 
Якщо Людмила навчить журналістів вітати Президента аплодисментами, вчасно нагадуватиме їм, що він ще батько і дідусь, – це ж який іміджевий стрибок чекає гаранта.
 
Але головне, Людмила може стати справжньою золотою рибкою глави держави, якщо навчить його правильно грати в лото «Забаву» – здається, так називається телелотерея, яку вона колись вела.
 
Ще була програма «Красива квартира з Людмилою Харів» – така глянцева… Правда, потім програму закрили, сказали, що передача має бути більше про ремонт, а не про гламур. Але зараз на НТН, здається, є ще одна її програма – «Особистий погляд» – про особисте життя відомих людей.
 
Радник Президента Людмила Харів
Плюс до цього творчого досьє додайте здатність робити начоси на голові пані секретаря Радбезу, організовувати їй зйомку у пристойних студійних фотографів.
 
Ви розумієте, у Віктора Андрійовича не було шансів не призначити Людмилу. Він не міг відмовити Раїсі Василівні, в її бажанні «просунути» протеже, не міг не привітати ініціативу і молодість. Може, врешті-решт, і йому самому треба буде колись зачіску поправити або краватку підібрати. І врешті-решт, скільки можна робити радниками всяких дідусів, колишніх міністрів. Призначати їх тільки на знак пошани до колишньої посади. До того ж їх фотосесії набагато нудніші.
 
Марина Лаптєва, УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Марина Лаптєва, УНІАН
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34308
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
танк
5906 дн. тому
хоть бы кто то хоть бы чтото хорошее написал... одна грязь! а вы знаете этого человека лично??? а вы имеете право озвучивать свою жабу??
!!!
5914 дн. тому
Doborolas Ukrajina do samoho kraju!
Hirshe laha {censored} jiji rozryvajut.
Vsi na Majdan!
пам"ятливий
5917 дн. тому
Яка жаль, що президент забув про бабу Параску! Ото була б радниця його! А якщо бабу Параску одягти у таку білизну як у Харів- то взагалі увесь дипкорпус вишукався б у чергу привітати нову радницю. А щодо Харів- то у неї вееееелике минуле! І не всі його забули! ГАНЬБА!!!!!Може в секретаріаті настала необхідність відкрити офіційно кабінет певних послуг?
Левко Чуб
5917 дн. тому
Авторитетні й думаючі не підуть на Банкову. Тому що думаючі.
rlk
5917 дн. тому
я би хотіла зауважити, що й авторці статті варто було би краще й ретельніше підходити до журналістської справи, а то все в неї якось непевно, все їй „здається”. то вже би або позгадувала сама щось, або в інеті подлубалася, або хоч попитала у тих. хто знає. ну, таке ось моє фе. а щодо людмили харів і її кар’єри у мене свої міркування, але залишу їх при собі
Що відбувається ?
5917 дн. тому
П о з о р ! для інституцій Президента. Розглядати такі кадри взагалі ?.. Харів знаємо, тому таке призначення дивує. Невже команда Глави держави не має інформації про справді розумних людей?.. Авторитетних. Думаючих. Із вагомим результатом реальних національних справ, проектів, ідей?..Зрештою, інтелігентних - з адекватною поведінкою! Які поради може надавати Першій особі держави о г о л е н а м о д е л ь к а ? У неї така самореклама не тому, що НЕМА НІЧОГО ІНШОГО ! Ані розуму, ані культури. Про її журналістський хист – горобці сміються . Вона ніколи не писала. За неї писали інші автори, а їм ,відповідно, оплачували: і за матеріали, і за таємницю (думки інших -проплачених!) Раджу тим, хто у Секретаріаті сприяв "просуванню" Харів відвідувати серйозні події у житті української молодої інтелігенції, а не лише ресторанні"тусовки" та покази мод. Бо це ГАНЕБНЕ! ! призначення відкриває: кадрова політика НІЯКА!!!. Гріх так "підставляти" Президента !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду