Олександр Гливинський вестиме програму про футбол на ICTV

20 Лютого 2008
23394
20 Лютого 2008
17:03

Олександр Гливинський вестиме програму про футбол на ICTV

23394
Олександр Гливинський вестиме програму про футбол на ICTV
2 березня о 00.15 на телеканалі ICTV стартує нова програма «Про футбол із Олександром Гливинським». Програма виходитиме щонеділі.
 
«Уболівальників і шанувальників «гри мільйонів» чекає авторитетний погляд на світ футболу зсередини, огляд подій в українському чемпіонаті, аналіз ігор з коментарями фахівців, а також конфлікти, скандали, курйози і все найцікавіше з футбольних полів. Команда Олександра Гливинського готуватиме для телеглядачів найсвіжішу інформацію про події в український футбольний чемпіонат, ігри наших команд на світовій арені та найрезонансніші події тижня», - йдеться в повідомленні прес-службою ICTV. Кожен випуск програмі буде присвячений певній темі. Передбачається запрошення до студії гостей.
 
Нагадаємо, донедавна Олександр Гливинський вів програму «Гол!» на Новому каналі, проте вже понад місяць проект не виходив в ефір через відсутність спонсора. «Я вирішив, що настав час робити щось нове – 5 років з програмою «Гол!», яку і телеглядачі, і телеексперти визнали найкращою спортивною програмою, – це для мене перегорнута сторінка. Попри те, що «Гол!» – серйозний бренд, і легше виходити вже з відомою назвою, я готовий до професійного виклику – завоювати аудиторію новою програмою», - цитує прес-служба ведучого нової програми.
 
Інтерв’ю «ТК» з Олександром Гливинським читайте тут.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23394
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валерій
5920 дн. тому
sasha // 22.02.2008 16:44:50 Я керуюсь приципом, краще ніяк ніж як небудь **** З вашого припису видно, що ви людина обділена і розумом і порядністю. І принцип життя ваш, Моя хата з краю. Все, що ви написали, це крик душі, людини, яку душить велика жаба. Якщо ви маєте докази непорядності Гливинського, маєте навести приклади, якщо ні, то ви брехун. Якщо припустити, що ви таки, маєте докази, але з поважних причин не можете винести на розсуд, то мабудь не треба взагалі про це говорити. Така моя особиста думка. А програму "гол" чи ії послідовника, вболівальники чекають. І те, що робила команда Гливинського, особисто мені подобалась.
sasha
5923 дн. тому
Я керуюсь приципом, краще ніяк ніж як небудь
Прокопчук
5923 дн. тому
SASHA, ну на фіга особисте ставлення до Гливинського вихлюпувати на сторінках телекритики? Пусті звинувачення, не підкріплені ніяким фактажем. Людина робить добре свою справу, професійність оцінили і запропонували взятися за роботу на ICTV. Що в цьому поганого? Була вільна ніша, ніхто з місцевих не поодився взятися за таку роботу (протидежного ніхто не чув) от і керівництво звернулося до Сашка, бо рейтинги то річ вперта і футбольні програми в нас затребувані. Я ж сподіваюся, що програма буде не менш цікава за ГОЛ. Бентежить лише одна штука: пізно виходити будете. Пробивайте раніший час ефіру :) Ну і незрозуміла трохи річ - тематичність програм. Мені в ГОЛі солянка подобалася. Але побачимо новий продукт тоді вже буду оцінювати :)
sasha
5923 дн. тому
Я ж писав, що Глив. людина у якої немає не країни не прапора, чистої води підлабузник та брудний карєрист, вибачте за грубі слова, але це правда.Професійністю цей журналіст не виділяється. Даю прогноз Глив. скоро займе посаду редактора спортивних програ, хлопці з ICTV тиримайтесь
тут всі свої
5923 дн. тому
Знову лузери типу "журналіста" намагаються тут свю профнепридатність виправдати! Глива рулить! Чекаємо першої програми на ICTV :) Сашко пам"ятай:"Кому плюють у спину - той попереду усіх!"
Маргієв
5924 дн. тому
// 21.02.2008 19:46:51. Чомусь не надрукувалося моє ім"я. Це писав Олексій Маргієв
5924 дн. тому
Не дуже люблю вступати в полеміку у відгуках. Але сьогодні відкрив і побачив своє прізвище в двох коментарях. Тому хотів би сказати своє відношення до обох висловів. Журналісту: мені також хотілося б дізнатися, хто ви, але вочевидь ми всі знаємо один одного. А правди про прихід Гливінського на Новий канал, схоже, просто не існує. Я знав одну версію, сам Сашко запевняв мене в іншій. До речі, він пропонував мені працювати разом із ним в "Голі!", але я відмовився по кільком причинам, однією з яких був мій тодішній конфлікт з Греськом. Що стосується концепції, то, справді, ми писали її редакційно, і "Гол!" команди Гливинського був схожий за концепцією, але були в нього і відмінності. Тому немає підстав звинувачувати його в чомусь. І якщо в мене і була образа, то не до Сашка. Ми з ним не друзі, але завжди знаходили можливість порозумітися навіть в дуже складних ситуаціях. На мою думку, "Гол!" був не ідеальною, але кращою футбольною програмою України, і я щасливий, що мав відношення до створення цього бренду і випуску перших програм ще до приходу Гливинського та його команди. Гливинському: не погоджуся, що лише завдяки тобі та Греську "Гол!" був цікавим. Програма ніколи не була б такою популярною, якби в ній в різні часи не працювали Таран, Самохвалов, Крамар та Бублій. А ще були 2 людини, які виконували такий обсяг чорнової роботи, який просто неможливо собі уявити - Садовий та Перляк. Журналісту: Із всього виходить, що поважати Гливинського можна і за продукт, і за команду, яку він зібрав. А журналістський світ взагалі дуже нещирий. По собі знаю, що в обличчя всі кажуть чимало компліментів, а за спиною обливають багнюкою. Програма подобалася глядачам, і це головна ознака професіоналізму її керівника. Для мене така ж оцінка моєї роботи на чолі відділа спортивних програм Нового Каналу. І мені дуже не хотілося, щоб нас з Гливинським зіштовхували лбами в такий спосіб.
Гливинський
5924 дн. тому
Дякую за підтримку, Федоре! Марку будемо триимати!
Прокопчук
5924 дн. тому
Сашко, не зважай на таку братію. Завжди хтось вперто буде пхати ложку дьогтю в бочку меду :) А від мене вітання із поверненням до роботи. Сподіваюся марку втримаєте. :) Удачі на новому місці.
Гливинський
5924 дн. тому
продовження: щоби «накльопана» вами дурня не видавалася правдою "по замовчуванню". Я поважаю багатьох спортивних журналістів в Україні і знаю, що мене чимало поважають, а хто ви такий, щоб розкидатися заявами, що мене ніхто не поважає, може відкриєте "личко"? Я віддаю перевагу способу говорити правду в лице, а щодо проектів, то маю на меті робити їх власними силами разом з однодумцями за основним критерієм: щоб було цікаво і фахівцям, і вболівальникам, і домогосподаркам. Тому моя Совість чиста і сплю я спокійно, натомість, що з вашими совістю і сном, людини, котра ховаючись за анонімкою розбризкує наклепницьку «чорнуху» і єхидно бажає мені успіху???
Гливинський
5924 дн. тому
Не знаю, хто Ви, колего, бо сховалися за анонімним пвдписом "журналіст", як і те звідки у Вас такі відомості, що я приходжу на усе готове. Зазвичай такі нісенітниці я залишаю без уваги, але ж Ви закидаєте мені про Совість. Відтак для Вашої поінформованості: на "Новий канал" не лише я, а й інший журналіст - Іван Гресько прийшли на запрошення тодішнього керівника каналу Ткаченка, який довірив нам зробити футбольний проект разом із командою журналістів, що уже працювали на каналі. То не були, як Ви зазначаєте, Маргієв і Ко. То були Таран, Самохвалов і Гончаров і це була уже сформована група, чому у ній не було Маргієва - запитання до нього самого і до згаданих колег, з якими ми плідно співпрацювалиу проекті, який спільно зробили якісним. Так, назва "Гол!" уже була, але не концепція, бо концепцію формували ми всі разом і розвивали програму всі разом, кожен із нас вкладав свої сили, ніхто не приходив, як Ви кажете, "на готове". З часом через свої професіональні інтереси пішли Гончаров, Таран. Самохвалов, однак програма не перестала виходити в ефір і була там понад 5 років, в основному через старання двох людей - Греська і Гливинського. Тепер про ICTV. Мене така само запросив керівник каналу із проханням зробити якісну програму про футбол. Знову ж таки - ніяких концепцій, концепцію програми на замовлення каналу написав я сам. Не було ніяких виштовхувань когось з ефіру, наголошую, ініціатива йшла від керівництва каналу. Якщо маєте здатність мислити - робіть висновки. Не знаю наскільки досвідчений і поінформований Ви "журналіст", але скажу Вам. що на усе готове у наших мас-медіа ніхто нікого не запрошує. Для того, щоб запросили, потрібно мати бодай мінімальну репутацію професіонала і не мати за собою "грішків" типу" "хто більше заплатить. про того й співаємо". Час "доренків" минув і зараз любителі такого жанру в кращому разі тихенко сидять собі в редакціях, пописуючи інформаційні повідомлення. Ваш наклепницький прийом "про це знають усі" загальнопрйинятий з часів радянських анонімів. Достатньо кинути таку фразу у чийсь бік, щоб очернити, не турбуючись про докази і наслідки. Перед Вами, нешановний "анонім" я не збираюся виправдовуватися, бо пишу, щоб "накльопана" Вами дурня не з
журналіст
5925 дн. тому
Можете поздоровити Сашка. З березня його новий проект про футбол виходитиме на ICTV. Побачимо, що він зможе там зробити. Людина він у футболі авторитетна, але раніше користувався усім готовим і працював то на одних, то на інших (хто більше заплатить). Про це в журналістських колах знають всі. Знають також і про те, як некрасиво він приходив працювати на усі канали. свого часу прийшов на Новий, де була своя редакція і своя концепція спортивної прогами "Гол!". цей бренд готували більше року, Маргієв та Ко робили під нього різіні проекти та трансляції, а прийшов Гливинський і з радістю взяв усе готове - і назву, і концепцію. Тепер він так само непорядно повівся по відношенню до Мірошниченка та Ко, які також підготували концепцію футбольної програми і лише чекали відмашки на вихід в ефір... Тому не двино, що поваги до Гливвинського у світі спортивних журналістів ніколи не було.. Але це твоя совість, Сашко, і тобі з усім цим жити....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду