26 лютого пройде круглий стіл на тему «Інформаційні Інтернет-ресурси про медіа: роль та специфіка функціонування»

20 Лютого 2008
21798
20 Лютого 2008
11:13

26 лютого пройде круглий стіл на тему «Інформаційні Інтернет-ресурси про медіа: роль та специфіка функціонування»

21798
26 лютого пройде круглий стіл на тему «Інформаційні Інтернет-ресурси про медіа: роль та специфіка функціонування»

26 лютого 2008 року Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Міжнародним фондом «Відродження» та Офісом з питань демократичних і соціальних перетворень, Бюро по країнах Європи та ННД Агентства США з міжнародного розвитку в рамках проекту «Віртуальна медіа-бібліотека» проведуть круглий стіл на тему «Інформаційні Інтернет-ресурси про медіа: роль та специфіка функціонування».

 

Метою заходу є визначення ролі інформаційних он-лайн ресурсів про медіа, обговорення проблем змістовного наповнення, прогалин в інформаційному забезпеченні потреб медіа-галузі через Інтернет-ресурси, шляхи їх вирішення.

 

На обговорення винесені такі питання:

 

1. Сучасна роль національних інформаційних он-лайн ресурсів про медіа у забезпеченні потреб медіа-галузі;

2. Проблеми змістовного наповнення інформаційних он-лайн ресурсів про медіа (у т.ч. в контексті законодавства про авторські права);

3. Існуючі прогалини в інформаційному забезпеченні потреб медіа-галузі через он-лайн ресурси;

4. Шляхи підвищення ефективності функціонування інформаційних он-лайн ресурсів.

 

В рамках заходу буде презентовано новий проект Лабораторії законодавчих ініціатив – «Віртуальна медіа-бібліотека» (www.media.parlament.org.ua).

 

Метою проекту є створення та підтримка функціонування віртуальної медійної бібліотеки, доступної для всіх зацікавлених організацій, органів влади та зручного в користуванні веб-ресурсу, який акумулював би результати діяльності аналітичних центрів, які досліджують проблеми медійного права, органів державної влади та місцевого самоврядування України, а також новини про основні тенденції розвитку медійного ринку в Україні і за кордоном, законодавства ЄС та окремих країн Європи у відповідній сфері, конкурси в медійній сфері, оголошені грантодавцями, інформацію про національні та міжнародні заходи, участь у яких могли б брати медіа-експерти з України.

 

Додаткова інформація: (044) 531 37 68, natalya@laboratory.kiev.ua (контактна особа: Наталія Синьоока, координатор проекту).

 

Захід відбуватиметься 26 лютого 2008 року з 15.00 до 17.00 год. у конференц-залі Міжнародного фонду «Відродження» за адресою: вул. Артема, 46. Початок реєстрації о 14.40 год.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21798
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду