15 лютого в «Укрінформі» пройде прес-конференція з нагоди проведення ІХ Міжнародного конкурсу «Золотий Георгій»

14 Лютого 2008
8085
14 Лютого 2008
12:24

15 лютого в «Укрінформі» пройде прес-конференція з нагоди проведення ІХ Міжнародного конкурсу «Золотий Георгій»

8085
15 лютого в «Укрінформі» пройде прес-конференція з нагоди проведення ІХ Міжнародного конкурсу «Золотий Георгій»

У п'ятницю, 15 лютого, о 16.00 у Всеукраїнському прес-центрі при Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбудеться прес-конференція з нагоди проведення ІХ Міжнародного конкурсу теле-радіопрограм, кінофільмів, інтернет-проектів на правову, правоохоронну, правозахисну тематику «Золотий Георгій». Конкурс проводиться серед телерадікомпаній, телекіностудій, податківців, прес-служб силових відомств, міліцейських та поліцейських структур держав СНД та Європи.

 

Конкурс ось уже дев'ять років збирає учасників з більш, як 20 країн на своєрідне творче змагання та має 22 номінації. Лауреатами «Золотого Георгія» стали десятки номінантів з різних країн. Роботи переможців конкурсу неодноразово транслювались на вітчизняних та зарубіжних телеканалах, зокрема російських НТВ-Мир, РТР-Планета.

 

У заході візьмуть участь: директор дирекції Міжнародного конкурсу «Золотий Георгій» Іван Костильов, голова Національної спілки журналістів України, член оргкомітету Конкурсу Ігор Лубченко, голова журі Конкурсу -народний артист України, лауреат Державної премії СРСР Григорій Кохан, сценарист, телережисер, письменник, член журі Сергій Бортников.

 

Адреса: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна")

Контактні телефони: 244-90-47, 279-22-42

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду