20 лютого у Києві пройде семінар «ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність»

13 Лютого 2008
6525
13 Лютого 2008
11:30

20 лютого у Києві пройде семінар «ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність»

6525
20 лютого у Києві пройде семінар «ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність»

Фонд Східна Європа та журнал “Експерт Україна” запрошують редакторів та провідних журналістів ЗМІ міста Києва, Київської та Житомирської областей взяти участь у семінарі “ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність”, який пройде 20 лютого 2008 року в місті Києві.

 

Семінар “ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність” є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та журналу “Експерт Україна” з розвитку корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) в Україні та сприяння співробітництва бізнесу, ЗМІ та неприбуткових організацій. Серед модераторів та тренерів семінару будуть представники ЗМІ, українського та зарубіжного бізнесу та громадських організацій. Попередню програму семінару можна завантажити тут.

 

Організатори конкурсу запрошують всіх зацікавлених редакторів та журналістів зі ЗМІ Києва, Київської та Житомирської областей надіслати заявки на участь в семінарі до 14 лютого 2008 року. У заявці (форму можна завантажити тут) слід вказати:

* Прізвище, ім’я та по-батькові

* Посаду

* Назву та короткий опис ЗМІ, в якому працюєте

* Коротке пояснення зацікавленості в семінарі

* Контактну інформацію, прохання обов‘язково, вказати ваш мобільний телефон

 

Ззаповнені заявки слід надсилати до Крістіни Баграмян, спеціаліста з програм Фонду Східна Європа за ел. адресою kbagramyan@eurasia.kiev.ua або на факс (044) 200-3824, 200- 3827.

 

Через те, що кількість місць обмежена, організатори оберуть 40 учасників за наступними критеріями:

* Персональна зацікавленість журналіста або редактора в темі КСВ

* Зацікавленість ЗМІ, в якому працює журналіст/редактор, тематикою КСВ

* Регіональне представництво учасників

 

Обрані учасники будуть поінформовані про результат конкурсу заявок до 15 лютого 2008 року.

 

Фонд Східна Європа—приватна неприбуткова організація, яка фінансується урядом США через Фонд Євразія і яку підтримують інші приватні та громадські донори. З січня 2008р. ФСЄ працює над мобілізацією громадських та приватних ресурсів з метою сприяти громадянському, соціальному та економічному розвитку України. Більше інформації—на www.eef.org.ua.

 

Журнал “Експерт Україна” – щотижневий діловий та суспільно-політичний журнал, який було засновано в грудні 2004 року та який видається в Україні накладом понад 25000 екземплярів. За час існування журналу було також створено видавницьку та інформаційну групу в склад якої також входить Рейтинговий Центр, Національний Комітет IPO, проект “Експерт. Іновації” та спеціальні проекти – “Експерт Регіон” і “Експерт Країна”. Видавнича група активно розробляє напрямок з організації та проведення конференцій та круглих столів з різних актуальних тем. Навесні 2007 року вийшов перший номер “Експерт Україна” англійською мовою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6525
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду