Андрій Колесников випустив власний журнал «Русский пионер»

12 Лютого 2008
29270
12 Лютого 2008
15:43

Андрій Колесников випустив власний журнал «Русский пионер»

29270
Андрій Колесников випустив власний журнал «Русский пионер»
Андрій Колесников, кремлівський кореспондент російської газети «КоммерсантЪ», розпочав випуск власного журналу «Русский пионер», повідомляє Lenta.Ru.
 
Перший номер, за словами журналіста, вже вийшов, і офіційна презентація відбудеться у найближчі дні. Проект повністю фінансується приватним бізнесом. Кожен номер включатиме до 200 сторінок.
 
Андрій Колесников, відомий як автор книжок «Первый украинский…» (про «Помаранчеву революцію»), «Я Путина видел» і «Меня Путин видел», заявив: «Русский пионер» - принципово аполітичний чоловічий журнал для інтелігентних, впевнених у собі амбітних людей». Видання призначене для представників середнього класу та вище. Як зазначив керівник проекту Геннадій Швець, у журналі не буде «розкручених персонажів, які в нормальної людини викликають усмішку, а в ненормальної – агресію».
 
Особлива увага, за словами Андрія Колесникова, приділятиметься російській мові: «Для нас, людей, які роблять журнал, єдине, що святе – велика й могутня російська мова».
 
Започатковуючи власний проект, Андрій Колесников не планує йти з «Коммерсанта».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29270
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для профанов
5940 дн. тому
табуированная лексика есть во всех языках мира, а русский мат - не русского, а тюркского происхождения. то есть по сути вы говорите о татарском мате
так, между прочим...
5941 дн. тому
А что скажете о "великом и могучем русском мате"?Ведь он - составная часто "великого и могучего" языка , поэтому проник во все языки коллонизированых народов. Его тоже будет пропагандировать "Русский пионер"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду