ICTV переносить «Свободу слова» на понеділок

12 Лютого 2008
15765
12 Лютого 2008
13:10

ICTV переносить «Свободу слова» на понеділок

15765
ICTV переносить «Свободу слова» на понеділок
Наступний випуск інтерактивного ток-шоу «Свобода слова» з Андрієм Куликовим на  ICTV вийде в понеділок, 18 лютого, о 23:00, повідомляє прес-служба телеканалу.
 
«Перехід на понеділок дасть нам більше свободи у виборі тем, – коментує зміну ефірного часу ведучий ток-шоу Андрій Куликов. – Адже у п’ятницю так зручно говорити про те, що відбулося. Навіть якщо тему вже обговорили деінде або якщо вона насправді не надто важлива. Але ж аргумент «відбулося цього тижня» – цілком слушний привід піти слідом за подіями. Вихід програми на початку тижня надасть нам кращі можливості шукати в ширшому колі тем і випереджувати події».

«Відколи «Свобода слова» почала виходити о 19:20, ми отримували чимало нарікань від шанувальників програми. Мовляв, глядачі фізично не встигають опинитися перед телевізором у цей час, – розповідає шеф-редактор програми Іванна Коберник. – На мою думку, новий час виходу ток-шоу буде не тільки зручнішим для глядачів, а й дозволить розвантажити нагромадження таких аналітично-дискусійних програм наприкінці тижня. З огляду на ситуацію в країні важливі події відбуваються протягом усіх семи днів. У понеділок теж є про що поговорити, і подекуди ці події у п’ятницю обговорювати вже не цікаво. Такі зміни будуть на користь і політикам, яким тепер не доведеться розриватися між різними каналами».
 
Ефірна сітка мовлення каналу в п'ятницю буде такою:
 
Детективний серіал «Вулиці розбитих ліхтарів-8» – 20.00
Програма розслідувань «Максимум в Україні» – 21:00
Розважальна проект «Ти не повіриш!» – 21:45
Гумористична програма «Голі та смішні» – 22:40
Авторський проект Ігоря Моляра «Автопарк» – 23:45
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15765
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду