З журналістом Нового каналу стався нещасний випадок

4 Лютого 2008
12273
4 Лютого 2008
12:09

З журналістом Нового каналу стався нещасний випадок

12273
З журналістом Нового каналу стався нещасний випадок
Поранення гумовою кулею, яке отримав оператор Нового каналу Сергій (ймовірно, Сергій Дахін), є наслідком нещасного випадку, запевняє прес-служба телеканалу.
 
Раніше газета «Сегодня» повідомила про те, що 32-річний оператор начебто намагався накласти на себе руки через нещасливе кохання, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. За версією газети, він вистрелив собі у груди з пістолета, зарядженого гумовими кулями.  Зараз оператор із пораненням лівої легені перебуває у лікарні, повідомляє газета з посиланням на центр зв'язків з громадськістю київського міського управління МВС.
 
У прес-службі каналу «Детектор медіа» повідомили, що версія, оприлюднена газетою «Сегодня», не відповідає дійсності, але від докладних коментарів відмовились.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12273
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
5945 дн. тому
Сильвер, расскажите, что было на самом деле?
Сильвер
5948 дн. тому
И не стыдно пресс-службе Нового брехать? Все телевизионщики давно в теме, что было на самом деле.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду