Стартує агітаційна кампанія перед виборами президента Росії

2 Лютого 2008
23034
2 Лютого 2008
13:56

Стартує агітаційна кампанія перед виборами президента Росії

23034
Стартує агітаційна кампанія перед виборами президента Росії
У суботу стартує агітаційна кампанія в засобах масової інформації перед виборами президента Росії, що призначені на 2 березня, повідомляє «Українська правда« із посиланням на «РИА Новости».
 
Протягом місяця кандидати на посаду президента країни і політичні партії, що їх висунули, зможуть розміщувати в ЗМІ агітаційні матеріали, оплачені з виборчих фондів.
 
По сім годин безкоштовного ефіру для інформування виборців надали три загальноросійських телеканали: «Перший канал», «Росія» і «ТВ-центр» - і три радіостанції: «Маяк», «Радіо Росії» і «Голос Росії».
 
Відповідно до закону, половина ефірного часу відведена для так званих «спільних агітаційних заходів» - передвиборних дебатів. Одна третина надається політичним партіям, що висунули кандидатів, а час, що залишився, віддано самим кандидатам для рекламних роликів і виступів.
 
Учасники виборів також можуть розміщати передвиборну агітацію в друкованих ЗМІ. Відповідно до закону, безкоштовні друковані площі для кандидатів у президенти і їхніх партій надають більше двох десятків видань, у тому числі «Російська газета», «Парламентська газета», «Комсомольська правда», «Московський комсомолець», «Вісті».
 
Агітаційний період завершиться в нуль годин за місцевим часом за добу до дня голосування.
За посаду президента РФ будуть боротися лідер ЛДПР Володимир Жириновський, лідер КПРФ Геннадій Зюганов, кандидат від «Єдиної Росії», перший віце-прем'єр РФ Дмитро Медведєв, а також лідер Демократичної партії Росії, самовисуванець Андрій Богданов.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23034
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду