8 лютого на ICTV - прем’єра еротично-гумористичного шоу «Голі та смішні»

31 Січня 2008
25100
31 Січня 2008
15:02

8 лютого на ICTV - прем’єра еротично-гумористичного шоу «Голі та смішні»

25100
8 лютого на ICTV - прем’єра еротично-гумористичного шоу «Голі та смішні»
З 8 лютого о 23:00 на ICTV  демонструватиметься гумористична шоу «Голі та смішні». Ця програма (Naked and Funny) стартувала в США в 2005 році і з успіхом вже кілька сезонів йде у багатьох країнах світу. Існують дві версії шоу: «з цензурою» – для телевізійного показу та «без цензури» – для розповсюдження на DVD.
 
Програма зроблена за форматом «прихованої камери», але цього разу кумедні розіграші міститимуть елементи еротики. Розкуті красуні-акторки та актори будуть розігрувати випадкових перехожих у найбільш несподіваних місцях. Наприклад, в одному з епізодів дівчина привселюдно губить спідницю, а в іншому – чолов’яга, який тримає тацю повну їжі, просить дівчину допомогти знайти в штанях мобільний телефон.
 
«Яка буде ваша реакція, коли на виході з магазину до вас причепиться панянка із проханням застебнути ліфчик, який вона раптом загубить? А що ви зробите, якщо, відкривши багажник свого автомобіля, знайдете там замість запаски усміхнену красуню в стилі «ню»? А знаєте, який вираз обличчя у вас буде, якщо раптово до вас у примірювальну зайде напівгола дівиця й попросить переодягтися разом?», - йдеться у повідомленні прес-служби ICTV.
 
У програмі відсутні діалоги, тож вона є зручною для міжнародного розповсюдження. Хронометраж кожного випуску – 22 хвилини.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25100
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ліна
5934 дн. тому
Я вважаю, що не треба наслідувати всі тупі американські щоу. Таке відчуття, що всі схибнулися на сексі. Жаль визнавати, що наші люди становляться такими ж аморальними, як і тупі, товсті американці.
Machetero
5951 дн. тому
Ничего, что шоу уже показывали на "плюсах"?) Какая премьера???)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду