Одеська кіностудія знімає фільм «Ведмідь» за Чеховим

25 Січня 2008
21340
25 Січня 2008
15:55

Одеська кіностудія знімає фільм «Ведмідь» за Чеховим

21340
Одеська кіностудія знімає фільм «Ведмідь» за Чеховим
На Одеській кіностудії розпочались зйомки нового повнометражного фільму «Ведмідь» за мотивами творів Антона Чехова, головні ролі в якому виконають Ольга Красько та Юрій Степанов. Режисер стрічки – народний артист України Віллен Новак («Принцеса на бобах», «Дві версії одного зіткнення»).
 
Дії картини перенесено у наші часи. За словами Ольги Красько, сценарна адаптація чеховського твору вийшла дуже вдалою, а вона сама погодилась зніматись у фільмі через те, що багато її знайомих добре відгукувались про Віллена Новака. Також у стрічці візьмуть участь Богдан Ступка, Євген Паперний, Георгій Делієв та Єгор Крутоголов. Зйомки триватимуть до середини лютого.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21340
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киевлянин
5946 дн. тому
Интересно,а его тоже заставят передрать на соловьину мову? Всякие Батрухи(или потрохи) с Виталием Шевченко наследят и тут.
та бо
5952 дн. тому
бо з москальні можна бабла більше отримати, якщо знімати те, що їй до смаку
5952 дн. тому
У 70-их за цими ж мотивами був знятий чудовий фільм. Нажаль, не пам"ятаю режисера. Чому знову Чехов і чому знову "Ведмідь"? Чергове московське замовлення?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду