Президентом холдингу «Обозреватель» стане Артур Луарсабов

25 Січня 2008
21429
25 Січня 2008
13:30

Президентом холдингу «Обозреватель» стане Артур Луарсабов

21429
Президентом холдингу «Обозреватель» стане Артур Луарсабов
Президентом інтернет-холдингу «Обозреватель» найближчим часом стане Артур Луарсабов, повідомляє газета «Экономические известия» із посиланням на генерального директора «Обозревателя» Вадима Осадчого.  
 
За його словами, повідомлення про звільнення екс-президента холдингу Іллі Кенігштейна у зв’язку із скандалом навколо плагіату дизайну сайту «Оглядач» у порталу TimesOnline – неправда.  Нагадаємо, деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що новий дизайн «Оглядача» був сплагійований із сайту TimesOnline. 
 
Як розповів «Детектор медіа» Вадим Осадчий, ці скандали не мають жодного стосунку до змін у керівництві холдингу. По-перше, Ілля Кенігштейн розійшовся у поглядах на подальшу стратегію розвитку з акціонерами компанії. По-друге, це суб’єктивно-особистісні фактори.
 
Також він розповів, що Артур Луарсабов довгий час прожив в Америці. Там він 10 років працював в сфері IT, а в минулому році його було запрошено на посаду віце-президента Інтернет-холдінгу «Обоз» під керівництвом пана Кенігштейна. Він відповідав за технічні та загальні питання та добре проявив себе на цій посаді.
 
«Задачі, які стають перед ним, як перед новим президентом холдингу не змінилися. Це, як завжди, ще більш динамічний розвиток та розширення аудиторії», - повідомив Вадим Осадчий.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21429
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ужас плагиатора
5936 дн. тому
Ню-ню, запел Монин верный пёс... Да сперли, сперли чужой дизайн, сукины дети! Еще, небось, с мониной подачи-то и сперли! А израильтянина нах послали, за то, что не подтер как следует. Манечка Бродского спионерить у кого-то идею и юзать, как свою, давно известна. Что уж тут...;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду