На ТРК «Київ» Максим Лазебник запустить програму про рекламу

21 Січня 2008
6833
21 Січня 2008
15:03

На ТРК «Київ» Максим Лазебник запустить програму про рекламу

6833
На ТРК «Київ» Максим Лазебник запустить програму про рекламу

Виконавчий директор Всеукраїнської рекламної коаліції Максим Лазебник планує зробити програму про рекламу на ТРК «Київ». Про це «ТК» повідомив сам Максим Лазебник. За його словами ці плани мають бути реалізовані у межах співробітництва Всеукраїнської рекламної коаліції та Київського медіа холдингу. Як повідомляла «Детектор медіа», ці структури підписують  меморандум про співпрацю, а Максим Лазебник стане редактором рубрики медіа у цих ЗМІ.

 

«У нас є низка спільних проектів у рамках тих заходів, які робить Київський медіа холдинг чи Всеукраїнська рекламна коаліція Особисто я хотів би зробити хорошу телевізійну програму про рекламу. Ці плани у мене були ще з 2001-2002 року, тоді навіть ми зняли два пілоти. Були попередні домовленості з різними телеканалами. Але вони не  закінчились створенням реальної програми,» - зазначив Максим Лазебник.

 

За його словами найбільшими труднощами для створення подібної програми  є визначення її формату: «Якщо ми починаємо робити передачу для  професіоналів, то вона не має масової аудиторії, а якщо орієнтуємось на широку аудиторію, то маємо робити популярну програму зі смішними роликами, на кшталт «Я завжди з собою беру відеокамеру», і вона не буде цікавою професійним рекламістам. На цьому роздоріжжі завжди наші плани закінчувались. Робити не рейтингову програму не цікаво телебаченню, а робити масову  не цікаво коаліції, бо це не відповідає її завданням».

 

Пан Лазебник не обіцяє, що нова програма з’явиться в ефірі ТРК «Київ» «вже завтра», оскільки поки вона існує лише на рівні ідеї, однак наголошує на тому, що у телеканалу є бажання та  технічні ресурси для цього проекту.

 

Співпрацю з Київським медіахолдингом виконавчий директор Всеукраїнської рекламної коаліції розглядає як один із засобів донесення інформації про рекламний ринок на широку аудиторію, зокрема аудиторію київських чиновників та киян:

«Рекламна коаліція на певному етапі свого розвитку намагається розширити свої контакти з аудиторією. Ми навчились добре доносити свою інформацію у середині індустріального співтовариства. Завдання Всеукраїнської рекламної коаліцій донести інформацію про комунікаційний ринок не лише на професійну аудиторію, але й на аудиторію цих видань. Їх інтерес теж зрозумілий – медіа, реклама, стали невід’ємною частиною життя не лише тих, хто цим займається, але є соціальним явищем, про яке варто говорити професійно».

 

Однією з умов цієї співпраці Лазебник називає незалежність від політики: «Я абсолютно не заангажований у політику. І мені за великим рахунком все одно хто буде мером, і хто буде на перших шпальтах цих видань».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6833
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EHYT
5947 дн. тому
Лазебник - позор еврейского народа. Кто еще так незатейливо клянчит денег у всех, с кем встретиться?
xaxaxa
5947 дн. тому
Лазебник уже поработал редактором такой рубрики в "Экономизделиях", а до того -- при газете "Безделье". Еле ноги унес из обеих.
Kfrj
5947 дн. тому
вот и снова встретились 2 проходимца. лазебник с казиком давно на откатах работают. на эффи правда чего-то не поделили, но чужие деньги их завсегда помирят. шайка швондеров
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду