«Стар Медіа» вироблятиме караоке-шоу за форматом NBC для Нового каналу

21 Січня 2008
29767
21 Січня 2008
13:15

«Стар Медіа» вироблятиме караоке-шоу за форматом NBC для Нового каналу

29767
«Стар Медіа» вироблятиме караоке-шоу за форматом NBC для Нового каналу
У березні на Новому каналі з’явиться нове шоу виробництва компанії «Star Media Entertainment» під робочою назвою «Зірка караоке». Як розповів «Детектор медіа» директор компанії «Star Media Entertainment» Олексій Гончаренко, програма буде зроблена за форматом NBC «The Singing Bee» («Співоча бджола»).
 
У програмі братимуть участь усі охочі у віці від 18 до 45 років. На відміну від інших музичних проектів, наявність слуху та голосу – не найголовніші якості, які можуть допомогти здобути перемогу. Зовнішність також не має значення. В першу чергу людина має бути прихильником української та закордонної естради та знати напам’ять улюблені пісні.  
 
«Это будет павильонное шоу с живым оркестром. Зрители в студии – потенциальные участники, – розповів Олексій Гончаренко. – Когда зазвучит мелодия, часть присутствующих получит шанс спеть кусочек песни. Тот, кто сделает это без ошибок, сможет принять участие в следующих конкурсах. Во время первого тура ведущий должен отобрать шесть человек».  
 
Далі умови будуть дещо змінюватися та ускладнюватися. Наприклад, на табло демонструватимуться уривки тексту з пісні, а учасникам треба буде згадати пропущені рядки. Також їм доведеться назвати прізвища виконавців, назви та рік створення пісень. У якості призу переможець отримає солідну суму грошей.  
 
Ведучим нового ігрового шоу, скоріш за все, стане вже знайома глядачам за іншими телепроектами людина. Хто саме це буде, «Детектор медіа» повідомить незабаром.  
 
Записатися на кастинг учасників  програми можна, подзвонивши за телефоном 569 99 51 (-52, -53) або написавши за адресою: karaokestar@mail.ru.  
    
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду