Представники організацій у сфері ІКТ направили відкритого листа до Кабміну

18 Січня 2008
23619
18 Січня 2008
16:42

Представники організацій у сфері ІКТ направили відкритого листа до Кабміну

23619
Представники організацій у сфері ІКТ направили відкритого листа до Кабміну

ІКТ-громадськість в особі керівників асоціацій та громадських організацій, що об’єднують працівників сфери інформаційно-комунікаційних технологій направила Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко відкритий лист. Про це повідомила прес-служба Інтернет-асоціації України.

Як повідомляється, у листі сформульовані пропозиції та доповнення, які, на думку підписантів, необхідно внести до Програми дій Уряду «Український прорив: для людей, а не політиків» з метою забезпечення подальшої розбудови інформаційного суспільства, яке передбачає найповнішу реалізацію конституційних прав на свободу слова, свободу збирання, використання і поширення інформації.

Звернення підписали Голова Правління Інтернет Асоціації України Тетяна Попова, Генеральний директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України Юрій Пероганич, Голова Комісії з питань телекомунікацій та інтелектуальних мереж УСПП Валерій Пекар, Генеральний директор Спілки кабельного телебачення України Юлія Молчанова, Президент Асоціації «ІТ України» Євген Кочкін. Крім того, у зверненні враховані пропозиції представників Асоціації «Україна — розвиток через Інтернет», Асоціації «Укртелемережа», Асоціації операторів зв’язку «ТЕЛАС», Американської Торгівельної Палати в Україні.

Пропозиції та доповнення викладені на 4 аркушах додатку. З текстом відритого листа можна ознайомитись на сайті Інтернет Асоціації України.

Лист відкритий для підписання. Як повідомляється, за погодженням усіх підписантів, листи такого ж змісту будуть направлені Президенту України, Голові Верховної Ради України та у Комітети Верховної Ради з питань транспорту та зв’язку і з питань науки та освіти.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду