Холдинг, що об’єднує телеканал ТОНІС та ТОВ «МедіаДім», очолив Віталій Крутій

15 Січня 2008
5880
15 Січня 2008
17:14

Холдинг, що об’єднує телеканал ТОНІС та ТОВ «МедіаДім», очолив Віталій Крутій

5880
Холдинг, що об’єднує телеканал ТОНІС та ТОВ «МедіаДім», очолив Віталій Крутій

Керівником холдингу, що об’єднує телеканал ТОНІС та ТОВ «МедіаДім», став Віталій Крутій. Цю інформацію «ТК» підтвердив в.о. головного редактора «Газети 24» Олег Іванцов: «Сьогодні відбулось офіційне призначення».

Раніше Віталій Крутій очолював «Центр Медіа Ініціатив», Незалежний телецентр «Практик-ТВ».

Нагадаємо, що 9 жовтня 2007 заяви на звільнення подали Віталій Портников, головний редактор «Газети 24» і шеф-редактор «МедіаДому», та Микола Княжицький, президент «МедіаДому» і голова правління телеканалу ТОНІС. Своє рішення менеджери пояснили небажанням працювати в атмосфері політичної цензури.

10 жовтня 2007 на посаду в.о. голови правління телеканалу ТОНІС було призначено Дмитра Тузова. А 12 грудня 2007 генеральним директором «МедіаДому» був призначений Віктор Зубанюк.

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5880
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
5951 дн. тому
a tem vremenem Knyazhyckiy... http://www.telekritika.ua/news/2008-01-15/35964
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду