«Свобода слова» виходитиме після «Надзвичайних новин»

15 Січня 2008
11545
15 Січня 2008
17:09

«Свобода слова» виходитиме після «Надзвичайних новин»

11545
«Свобода слова» виходитиме після «Надзвичайних новин»

З 18 січня «Свобода слова» на ICTV виходитиме у п’ятницю о 19.45. Про це «ТК» повідомив програмний директор каналу Юрій Колесник.

А замість «Свободи» о 19.20 транслюватимуться «Надзвичайні новини» з Костянтином Стогнієм. «Ми поставили п’ять разів на тиждень Надзвичайні новини, тому програма трошки зсунулась», – зазначив Юрій Колесник.

О 19.20 програма виходила з кінця листопада 2007 року, раніше ток-шоу транслювалось о 21.30.

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11545
Теги:
Читайте також
28.01.2008 13:54
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
13 641
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
друг
5965 дн. тому
Программу убили давно. Впервые - когда ведущим назначили Куликова, а шеф-редактором Коберник. Собрали безынициативную и слабую команду. Такие себе - Лебедь, Рак и Щука, принимая во внимание еще и Павлова. И поскольку свой "воз" они вытянуть никуда не способны, их и гоняют по сетке. Похоже, дни программы сочтены.
сожалеющий
5966 дн. тому
хочешь убить программу - загоняй ее по эфиру
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду